«Ο Μπούργος ήταν σημαντικό κομμάτι της επιτυχίας της Ατλέτικο»

Metrosport Team17 Φεβρουαρίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Ισπανός δημοσιογράφος από την El Mundo Deportivo, Χέμα Γκαρσία, και μίλησε για τη συμφωνία του Μπούργος με τον Αρη και αποκάλυψε κάποιες λεπτομέρειες από τη ζωή του και την καριέρα του στην Ατλέτικο.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για τον Μπούργος: «Η ζωή του Μπούργος είναι το ποδόσφαιρο, ασχολείται μόνο με αυτό. Βλέπει αγώνες από πολλά τα πρωταθλήματα. Ήταν σημαντικό κομμάτι της επιτυχίας της Ατλέτικο, ήταν η καρδιά, η ψυχή και το μυαλό της ομάδας».

Για το αν περίμενε ότι θα γίνει πρώτος προπονητής: «Είχε γραφτεί παλιά στην Ισπανία ότι στόχος του ήταν να γίνει πρώτος προπονητής, ήταν με τον Σιμεόνε από την Κατάνια, και αφοσιώθηκε σε αυτό γι’ αυτό και χώρισαν οι δρόμοι τους. Υπάρχει μία φήμη στην Ισπανία πως δεν έχουν την καλή σχέση που είχαν παλιότερα».

Για τη συμφωνία του με τον Αρη: «Εχω μια αμφιβολία για την περιπέτεια στον Αρη γιατί έχει να κάνει με την γλώσσα, ο Χερμάν μιλάει αγγλικά αλλά και ισπανικά, οπότε θα πρέπει να έχει μια καλύτερη επαφή με τους παίκτες. O Μπούργος είχε πιο κοντινή σχέση με τους παίκτες στην Ατλέτικο, ο Σιμεόνε κρατούσε μεγαλύτερες αποστάσεις. Τώρα όμως ο Μπούργος είναι πρώτος προπονητής και σίγουρα ο ρόλος του είναι διαφορετικός. Προσπαθεί να βελτιώνει τους παίκτες του, να προπονεί στη φυσική κατάσταση, στην τεχνική αλλά και στο ψυχολογικό κομμάτι».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.