Ο Μπότο μίλησε για Κουλιεράκη, «Ντέλια» και Κοτάρσκι στην Ιταλία

Metrosport Team20 Ιανουαρίου 2023

Μεγάλη συνέντευξη τόσο για τον ίδιο όσο και για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που θα μπορούσαν να απασχολήσουν ομάδες από την Ιταλία, μίλησε ο αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου, Ζοσέ Μπότο, μιλώντας στο tuttomercatoweb, και βάζοντας σε περίοπτη θέση τόσο τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη με τον Γιάννη Κωνσταντέλια όσο και τον Ντομινίκ Κοτάρσκι.

Υπάρχει κάποιος παίκτης από τον ΠΑΟΚ που έχει ζητηθεί από τη Serie A ή που έχει τα προσόντα να παίξει στην Ιταλία; «Η Ελλάδα έχει ταλαντούχους παίκτες αλλά είναι... κρυμμένοι γιατί οι σύλλογοι δεν εμπιστεύονται τους νέους. Στον ΠΑΟΚ έχουμε δύο Έλληνες ποδοσφαιριστές που έχουν ταλέντο να παίξουν στη Serie A ή και σε άλλα μεγάλα πρωταθλήματα. Ο ένας είναι κεντρικός αμυντικός, ο Κουλιεράκης, που είναι γεννημένος το 2003, και ο άλλος είναι ο Κωνσταντέλιας, επιθετικός χαφ και εξτρέμ, γεννημένος επίσης το 2003. Υπάρχουν και ξένοι παίκτες. Για παράδειγμα, σκέφτομαι τον τερματοφύλακα τον Κουλιεράκη, γεννηθείς το 2000, τον Ντάντας (2000) που αγωνίζεται ως δανεικός από την Μπενφίκα ή ο Φιλίπε Σοάρες του '99. Όλοι είναι ήδη στο ραντάρ των ευρωπαϊκών συλλόγων, αλλά έχουμε και άλλους καλούς νέους ποδοσφαιριστές. Σε ηλικία και δυνατότητες είναι οι καλύτεροι».

Σε ερώτηση σχετικά με τις φιλοδοξίες που έχει για την συνέχεια της καριέρας του και αν θα τον ικανοποιούσε να αναλάβει το πόστο του αθλητικού διευθυντή σε μια ιταλική ομάδα, ο Ζοσέ Μπότο είπε: «Θα είμαι πάντα χαρούμενος αν είμαι σε ένα γήπεδο και με μια μπάλα δίπλα», είπε γελώντας ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ και στην συνέχεια πρόσθεσε : «Προφανώς η Ιταλία είναι μια χώρα όπου το ποδόσφαιρο είναι πολύ ανεπτυγμένο, επίσης κατά παράδοση, είναι ένα από τα πέντε καλύτερα πρωταθλήματα στον κόσμο. Μου αρέσει επίσης και ως χώρα, οπότε... γιατί όχι;»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.