«Ο Μπερτόγλιο έλειπε από τον Άρη, διέψευσε αρκετούς ο Μάντζιος»

Metrosport Team22 Δεκεμβρίου 2020

Η παλιά δόξα του Άρη, Κυριάκος Μπιμπισίδης, φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τη φετινή ομάδα και έκανε ειδική μνεία στον Άκη Μάντζιο και τον Φακούντο Μπερτόγλιο.

Μεταξύ άλλων είπε:

«Ο Άκης διέψευσε πολλά άτομα με την έλευσή του στον Άρη. Έχει φανεί ήδη το έργο του στο γήπεδο και μου κάνει εντύπωση πως διαχειρίζεται τις δηλώσεις του μετά από κάθε παιχνίδι, αλλά και τους ποδοσφαιριστές του. Πιστεύω ότι η ομάδα στο τέλος θα είναι σημείο αναφοράς στην Ελλάδα για την πορεία της τόσο στο Πρωτάθλημα, όσο και στο Κύπελλο. Δεν μπορώ να μιλήσω για έναν MVP γιατί ο Άρης διαθέτει πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές που σε κάθε αγώνα δίνουν πόντους στην ομάδα, αλλά αυτόν που ξεχωρίζω και έλειπε πέρυσι από το σύλλογο ήταν ο Μπερτόγλιο. Ο Άρης βάζει τις βάσεις για να χτίσει μια ομάδα για τα επόμενα χρόνια», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Όλο το χτίσιμο της ομάδας οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον προπονητή. Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν δίνουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στους Έλληνες προπονητές. Για να πετύχει ένας προπονητής πρέπει να έχει καλά αποδυτήρια, που είναι το πιο σημαντικό. Ένα δεύτερο κομμάτι να μπορεί να βγάλει από τον κάθε παίκτη του τις δυνατότητες που έχει στο γήπεδο. Όσον αφορά τον Ένινγκ θεωρώ ότι διέψευσε τον Άγγελο Χαριστέα πουν τον έφερε στον Άρη και τον στήριξε. Γενικώς οι Γερμανοί προπονητές είναι εγωιστές και αλαζόνες».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.