«Αποφασισμένος για το come back στην καριέρα του ο Μπάμπα, τεράστιος παίκτης για την Γκάνα»

Metrosport Team02 Φεβρουαρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε Γκανέζος δημοσιογράφος (Ραχμάν Μπαμπά) που ζει και εργάζεται στην Αγγλία και αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για το μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, Ραχμάν Μπαμπά, τονίζοντας ότι ο 26χρονος έρχεται αποφασισμένος και διψασμένος να κάνει το come back στην ποδοσφαιρική του καριέρα! 

«Ο Ραχμάν είναι ένας τεράστιος ποδοσφαιριστής για την Γκάνα. Από τα 20 του παίζει στην Εθνική και στην Μπουντεσλίγκα ήταν ο καλύτερος αμυντικός. Μετά πήρε μεταγραφή στην Τσέλσι, όπου την πρώτη του χρονιά κατέγραψε 23 συμμετοχές, όμως μετά κάποιοι τραυματισμοί τον άφησαν πίσω. Πρόκειται για έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή που έχει πολλές παραστάσεις από Γερμανία και Αγγλία. 

Περισσότερο θα τον χαρακτήριζα επιθετικογενή μπακ. Είναι μοντέρνος αμυντικός και δεν θα τον σύγκρινα με τον Βαλένσια που είναι πιο αμυντικογενής. Το σημαντικότερο είναι ότι έρχεται διψασμένος και αποφασισμένος στον ΠΑΟΚ να το κάνει come back στην ποδοσφαιρική του καριέρα. Ανταλλάξαμε μηνύματα όταν πήρε μεταγραφή στον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ έχει έμπειρους παίκτες, βρίσκεται τέταρτος στην βαθμολογία, αλλά μπορεί να διεκδικήσει μια θέση και πάλι στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Πολύ σημαντικό για τον Μπαμπά είναι ότι θα συναντήσει στον Δικέφαλο τον Καγκάβα. Εξαρτάται το πώς θα κυλήσει αυτό το εξάμηνο κι δεν αποκλείω ότι με πολύ λιγότερα χρήματα μπορεί ο ΠΑΟΚ να τον αποκτήσει».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.