Ο Μπακασέτας αναλύει το ΠΑΟΚ-Μπεσίκτας

Πέτρος Χαριζακλής23 Αυγούστου 2020

Ο Τάσος Μπακασέτας έκανε μια καταπληκτική χρονιά με την φανέλα της Αλάνιασπορ και σύμφωνα με τα τούρκικα ΜΜΕ είναι έτοιμος να κάνει το άλμα και να πάρει μεταγραφή στην Φενερμπαχτσέ. Ο Ελληνας διεθνής μεσοεπιθετικός είδε φέτος την αντίπαλο του ΠΑΟΚ, Μπεσίκτας, στο πρωτάθλημα και αναλύει τη μάχη των δύο ομάδων.

Αναλυτικά όσα είπε στο sporx:

«Η Μπεσίκτας έχει αποδυναμωθεί καθώς έφυγε ο Μπόατενγκ και ο βασικός του φορ, ο Γιλμάζ. Παρόλα αυτά, από τότε που ανέλαβε ο Γιαλτσίν, η ομάδα τα πάει καλύτερα, βελτιώθηκε, παίζει καλύτερο ποδόσφαιρο και έτσι τερμάτισε στην 3η θέση. Νομίζω πως κόντρα στον ΠΑΟΚ θα είναι ένα ισορροπημένο παιχνίδι, και οι δύο μονομάχοι δεν είναι στο 100% αφού βρισκόμαστε στην αρχή της χρονιάς. Προσπαθούν και οι δύο να κλείσουν τα κενά στα ρόστερ τους. Ο ΠΑΟΚ θα είχε το προβάδισμα αν υπήρχε κόσμος στην Τούμπα αλλά τώρα μπορώ να πω πως οι πιθανότητες είναι 50-50.

Και οι δύο ομάδες θα προσπαθήσουν να κάνουν το δικό τους παιχνίδι και να περάσουν την δική τους στρατηγική. Θα προσέξουν την άμυνά τους, ένα γρήγορο γκολ θα είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Πλέον τα προκριματικά είναι διαφορετικά αφού δεν υπάρχει επαναληπτικός άρα και δεν υπάρχει χώρος για λάθη. Όταν ξέρεις πως τα πάντα θα γίνουν σε αυτό το ματς, είσαι προσεκτικός, επιλέγεις τις κινήσεις σου με προσοχή. Ακόμη και ένα μικρό λάθος μπορεί να φέρει μεγάλες συνέπειες. Και οι δύο ομάδες θα κοιτάξουν την άμυνά τους από το πρώτο λεπτό και θα προσπαθήσουν να κρατήσουν σε χαμηλό τέμπο το παιχνίδι. Οι μέσοι της Μπεσίκτας έχουν την ικανότητα να κινούνται γρήγορα και να δημιουργούν κινδύνους σε κάθε αντίπαλο».


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.