«Ο Μπάγεβιτς έπιασε από το λαιμό τον Μισίμοβιτς!»

Metrosport Team20 Νοεμβρίου 2020

Η ήττα της Βοσνίας από την Ιταλία, σε συνδυασμό τον υποβιβασμό της ομάδας στην Β' κατηγορία του Nations League έφεραν μεγάλη αναστάτωση στο ομοσπονδιακό συγκρότημα της χώρας. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η ομάδα του Ντούσαν Μπάγιεβιτς πήγε κάτω από τις 30 πρώτες θέσεις στο ranking της FIFA και έτσι θα βρίσκεται στο τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας στην κλήρωση για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2022 στο Κατάρ. 

Εμφανώς επηρεασμένος από την κατάσταση ο αθλητικός διευθυντής της Βοσνίας, Ζβιέζνταν Μισίμοβιτς είπε: «Πρέπει να επιλέξουμε έναν νέο προπονητή τώρα, ο οποίος θα ξέρει τι να κάνει. Δεν χρειάζεται συμβουλές από μένα. Ανοίξαμε τις πόρτες σε ορισμένους παίκτες. Χρειάζονται χρόνο για να παίξουν το ποδόσφαιρο που απαιτεί το κοινό. Η Βοσνία έχει καλούς παίκτες και πιστεύω ότι ο νέος προπονητής θα φτιάξει καλό σύνολο. Χρειάζονται στόχοι. Αν δεν έχεις στόχους, δεν έχεις τίποτα. Δεν γίνεται αλλιώς».

Αυτές οι δηλώσεις φαίνεται πως προκάλεσαν την οργή του Ντούσαν Μπάγεβιτς ο οποίος σύμφωνα με το focus.ba έπιασε από τον λαιμό τον Μισίμοβιτς ζητώντας του εξηγήσεις! 

Ο Μπάγεβιτς, πάντως, διαψεύδει τα πάντα λέγοντας: «Έχετε μεγαλύτερο ενδιαφέρον γι' αυτό, παρά για το παιχνίδι. Τίποτα δεν συνέβη, τίποτα. Μιλήσαμε και τίποτα άλλο».


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.