Ο Μέσι γύρισε πίσω στο.. 2009!

Metrosport Team16 Ιουνίου 2020

Επιμέλεια: Γιώργος Τσαρουχάς

Το ποδόσφαιρο επέστρεψε μετά την τρίμηνη διακοπή ελέω πανδημίας και τα μεγάλα ευρωπαικά πρωταθλήματα "άνοιξαν" ξανά τις πόρτες τους. Την αρχή έκανε η BundesLiga για να πάρει σειρά η La Liga 2 εβδομάδες αργότερα. Μέσα σε όλα, είδαμε να επιστρέφουν στα γήπεδα και μερικοί από τους μεγαλύτερους αστέρες που σίγουρα έλειψαν σε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους κατά τη διάρκεια αυτής της μουντής αλλά πέρα για πέρα αληθινής πραγματικότητας. Άλλοι με περισσότερα μούσια, άλλοι χωρίς μαλλιά, κάποιοι με παραπανίσια κιλά και άλλοι που γύρισαν.. μία δεκαετία πίσω! 

Ο λόγος για τον Λίο Μέσι που εμφανίστηκε στο Σον Μόις της Μαγιόρκα ως μία απομίμηση του παλιού του εαυτού. Τα μούσια έφυγαν, η χέτη επέστρεψε και ο Αργεντινός σούπερ σταρ μας έκανε να νοσταλγούμε το παρελθόν. Δείτε την παρακάτω φωτογραφία που συγκρίνει τους..δύο Μέσι (αυτόν του 2009 και του 2020) και προσπαθήστε να εντοπίσετε τις όποιες διαφορές...

Το μόνο που παραμένει σίγουρο και αμετάβλητο ανά τα χρόνια είναι η αδιαμφισβήτητη ποδοσφαιρική του αξία που χρόνο με τον χρόνο όλο και γιγαντώνεται!  

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.