«Ο Μαξίμοβιτς μεταξύ ΠΑΟΚ και Ερυθρού Αστέρα»

Metrosport Team02 Ιανουαρίου 2024

Η περίπτωση του απασχόλησε έντονα τον ΠΑΟΚ στο περασμένο καλοκαίρι και παρότι δεν ευδοκίμησαν οι προσπάθειες του, παραμένει στο πλάνο του. Ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς ο παίκτης τον οποίο εξακολουθούν να θέλουν στην Τούμπα, ως έναν χαφ που θα κάνει την ομάδα ακόμη πιο ισχυρή στον άξονα. Ωστόσο, σύμφωνα με τους συμπατριώτες του, δεν «παίζει» μόνος του.

Όπως αναφέρει το meridiansport.rs ο Μαξίμοβιτς ήταν τους προηγούμενους μήνες μεταξύ Ισπανίας και Ελλάδας αλλά συνέχισε στη Χετάφε. Τώρα όμως προκύπτει και σενάριο επαναπατρισμού του, αφού ο Ερυθρός Αστέρας δείχνει την επιθυμία να τον κάνει δικό του.

Το σχετικό δημοσίευμα διατηρεί τον ΠΑΟΚ στο «κάδρο» για τον 28χρονο χαφ αλλά βάζει σε αυτό και τον Ερυθρό Αστέρα από τον οποίο έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματα του, πριν βρεθεί στην Ελλάς Βερόνα, στην Ντομζάλε, στη Βαλένθια και στη Χετάφε στην οποία αγωνίζεται από το 2018.

Ο Μαξίμοβιτς του οποίου το συμβόλαιο με την ισπανική ομάδα, εκπνέει το καλοκαίρι, οπότε είναι πια και τυπικά ελεύθερος να διαπραγματευτεί με άλλες ομάδες, έχει κάνει ως τώρα 18 παιχνίδια στη φετινή La Liga, όλα ως βασικός και μάλιστα έβγαλε «γεμάτα» 90λεπτα στα 16 από αυτά. Σημείωσε μάλιστα και ένα γκολ στο 3-2 επί της Οσασούνα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.