Ο Μαρτίνες έκανε δώρο στην Ίντερ την κορυφή για το 2025

Κωστής Παναγιώτου28 Δεκεμβρίου 2025

Η Ίντερ έφυγε με σπουδαίο διπλό από την έδρα της Αταλάντα, για την 17η αγωνιστική της Serie A, με τον Λαουτάρο Μαρτίνες να κάνει δώρο την πρωτιά στους νερατζούρι, για το 2025.

Η ομάδα του Κριστιάν Κίβου πέτυχε την τρίτη διαδοχική της νίκη στο ιταλικό πρωτάθλημα και έφτασε τους 36 βαθμούς, παραμένοντας μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας. Αντίθετα, η Αταλάντα έμεινε στους 22 βαθμούς και έπεσε στην 10η θέση.

Standings provided by Sofascore

Οι νερατζούρι στο πρώτο μέρος δεν κατάφεραν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους μπροστά από την εστία των γηπεδούχων. Ωστόσο, στο δεύτερο 45λεπτο ανέβασαν την απόδοσή τους και στο 66ο λεπτό βρήκαν το νικητήριο γκολ με τον Μαρτίνες να πετυχαίνει το 9ο γκολ του σε 16 συμμετοχές στην Serie A και το 15ο σε όλες τις διοργανώσεις.

Την επόμενη αγωνιστική η Ίντερ θα υποδεχτεί την Μπολόνια (4/1, 21:45), ενώ η Αταλάντα θα φιλοξενήσει τη Ρόμα (3/1, 21:45).

Αταλάντα: Καρνερέσι, Ντζιμσίτι, Χιέν, Κολάσινατς (75' Σάμαρτζιτς), Ζαπακόστα (46' Μουσά), Έντερσον, Ντε Ρουν, Ζαλέβσκι (65' Μπερνασκόνι), Ντε Κέτελαρ, Πάσαλιτς (58' Σουλεμανά), Σκαμάκα.

Ίντερ: Ζόμερ, Μπαστόνι, Ακάντζι, Μπίσεκ, Ντιμάρκο (76' Αουγκούστο), Ζιελίνσκι (84' Φρατέζι), Τσαλχάνογλου, Μπαρέλα (76' Μικίταριαν), Ενρίκε, Μαρτίνεζ (84' Ντιούφ), Τουράμ (64' Εσπόζιτο).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Μαζί και στο spotify

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.