Ο Μάριο Τόκιτς σκιαγραφεί το προφίλ του Τόνι Ντάτκοβιτς

Metrosport Team17 Αυγούστου 2020

Ο Άρης ενισχύθηκε στα μετόπισθεν, παίρνοντας τον Τόνι Ντάτκοβιτς από τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ. Με αφορμή αυτό, ο προπονητής, Μάριο Τόκιτς, ο οποίος δούλεψε μαζί με τον 27χρονο κεντρικό αμυντικό στην κροατική ομάδα μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και σκιαγράφησε το προφίλ του παίκτη

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ξέρω ότι ο Τόνι θα πάει στον Άρη. Είναι μια πολύ καλή επιλογή για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο Ντάτκοβιτς έχει παραστάσεις και βασικό ρόλο τα τελευταία 6-7 χρόνια τόσο στη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, όσο και στην Ουέσκα. Πρόκειται για έναν παίκτη που έχει όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά για να μπορέσει να χτίζει παιχνίδι από πίσω. Βλέπει γήπεδο, παίζει σωστά στη γραμμή και τα γκολ που έχει σημειώσει στην καριέρα του δεν το συναντάς συχνά αλλού, λόγω της θέσης που αγωνίζεται. Του αρέσει να φεύγει σε ανοιχτό γήπεδο, κάτι που βλέπαμε να το κάνει και ο Φραν Βέλεθ και μάλιστα είχε σημειώσει και γκολ στην αντεπίθεση στην ευρεία νίκη επί του Παναθηναϊκού με 4-0 στο Βικελίδης», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Μπορεί  ο Τόνι να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο, ώστε να μπορέσει ο Άρης να πετύχει τους στόχους του και να μπει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Ένα άλλο καλό χαρακτηριστικό του είναι ότι είναι πάρα πολύ καλός στο ένας εναντίον ενός».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.