«Ο Μαργαρίτης είχε εξηγήσει στους Άραβες τι έπρεπε να κάνουν για να πάρουν την ΠΑΕ ΠΑΟΚ»

Metrosport Team23 Νοεμβρίου 2022

Ο πρόεδρος των ξενοδόχων Θεσσαλονίκης και πρώην στέλεχος του ΠΑΟΚ, Ανδρέας Μανδρίνος, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» στο Metropolis 95.5 και μίλησε για τον ξαφνικό θάνατο του καθηγητή Νομικής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Λάμπρου Μαργαρίτη, αλλά και για την υπόθεση των Αράβων επενδυτών που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ.

Αναλυτικά όσα είπε: «Είναι μεγάλη απώλεια ο θάνατος του κ. Μαργαρίτη. Είχα την τιμή και την τύχη να συνεργαστώ μαζί του όταν ήμασταν στον ΠΑΟΚ με το θέμα των Αράβων επενδυτών, το Δεκέμβριο του 2010 μέχρι τον Ιανουάριο του 2011. Στην ουσία είχε λύσει το θέμα ο Λάμπρος Μαργαρίτης γιατί είχε πει στους επενδυτές τι έπρεπε να κάνουν για να πάρουν την ΠΑΕ, δεν τα έκαναν και τελείωσε το θέμα. Ήταν ένας τεράστιος ποινικολόγος για τη χώρα, όλοι οι νόμοι που αφορούσαν το δίκαιο περνούσαν από τον κ. Μαργαρίτης.

Ήταν γνώστης και του ποινικού, αλλά και του αστικού και όλων, για εμάς ήταν δύσκολο, για εκείνον ήταν απλό. Βρισκόταν σε όλα τα κρίσιμα θέματα που αφορούσαν την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Τότε μιλούσα εγώ απευθείας με τους Άραβες επενδυτές, αλλά όταν τους εξήγησε ο κ. Μαργαρίτης τι έπρεπε να κάνουν τελείωσε η ιστορία».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.