Ο Μάντζιος έχει τη στήριξη, αλλά χρειάζονται αποτελέσματα

Γιώργος Στράντζαλης04 Οκτωβρίου 2021

Ο Αρης συνεχίζει να βάζει τρικλοποδιές στον ίδιο του τον εαυτό. Η γκέλα με τον Απόλλωνα στοιχειοθετεί πισωγύρισμα και μάλιστα μεγάλο, το οποίο στέλνει την ομάδα πίσω. Στο διάστημα προ μερικών εβδομάδων, όπου χρειάστηκαν οι “παρεμβάσεις” του κόσμου, τα group therapy στα αποδυτήρια για έρθει η αντίδραση με δύο σερί νίκες.

Φτου και από την αρχή, όμως, καθώς η εντός έδρας ισοπαλία δημιούργησε τριγμούς, επανέφερε το κλίμα αμφισβήτησης και αμφιβολίας και μάλιστα σε ένα διάστημα στο οποίο η ομάδα στόχευε να πάει στη διακοπή με απόλυτη ηρεμία προκειμένου να δουλέψει στις αδυναμίες της.

Αυτό θα κάνει και τώρα, με τη διακοπή του Πρωταθλήματος να χαρακτηρίζεται “βάλσαμο”. Με τη διαφορά όμως ότι υπάρχει πίεση και έντονος προβληματισμός για την αποκρουστική εικόνα της ομάδας και το γεγονός κυρίως ότι δεν παρατηρείται βελτίωση και εναλλακτικά πλάνα για να βρίσκει ο Αρης λύσεις στα προβλήματα που προκύπτουν στη διάρκεια των αγώνων του.

Από τους πρώτους που δέχτηκαν τα “πυρά” του κόσμου προχθές το βράδυ ήταν ο Άκης Μάντζιος. Οι αποδοκιμασίες στο πρόσωπό του ήταν πιο έντονες από κάθε άλλη φορά. Ασφαλώς έφτασαν στα αυτιά του Θόδωρου Καρυπίδη, ο οποίος σκοπεύει να τον στηρίξει. 

Αυτή είναι η απόφαση του επικεφαλής της ΠΑΕ, ο οποίος μάλιστα -σύμφωνα με όσα διαρρέονται από την Αλκμήνης – θεωρεί υπερβολικές τις αντιδράσεις του κόσμου μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα δεδομένων των απουσιών που είχε η ομάδα, κι αυτές επηρέασαν σε μεγάλο βαθμό και τις επιλογές του προπονητή, κυρίως όμως της αποτελεσματικότητας της στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό και τον Ατρόμητο.

 Ολα αυτά βέβαια δεν αναιρούν τον έντονο προβληματισμό και την απογοήτευση που υπάρχει από το επίπεδο των εμφανίσεων στο ξεκίνημα της σεζόν. Η μέχρι τώρα πορεία είναι αντίθετη των υψηλών προσδοκιών που καλλιεργήθηκαν για τη φετινή χρονιά. Η ομάδα δεν πείθει στο γήπεδο και οι εμφανίσεις δεν ανταποκρίνονται στην ποιότητα του ρόστερ.

Ο Καρυπίδης δίνει τέλος στη φημολογία για το μέλλον του Άκη Μάντζιου, ωστόσο περιμένει αποτέλεσμα. Και η διακοπή του Πρωταθλήματος, λόγω εθνικών ομάδων, μπορεί να λειτουργήσει προς τη σωστή κατεύθυνση

Παίκτες και προπονητής έχουν μπροστά τους πολλή δουλειά για να επιστρέψουν καλά μετά το διάστημα της διακοπής. Πρέπει πρώτα όμως να τα βρουν με τον εαυτό τους και να χαράξουν ένα πλάνο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.