Ο Μαντσίνι θα κρίνει μια ακόμη μεταγραφή

Γιώργος Στράντζαλης09 Ιανουαρίου 2023

Ο Αλαν Πάρντιου άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο πραγματοποίησης μιας ακόμη μεταγραφής ξεκαθαρίζοντας ότι αυτή δεν αφορά το κέντρο της άμυνας. «Μπορεί να γίνει μια ακόμη μεταγραφή αλλά δεν θα σας πω θέση. Δεν αναφέρομαι στο κέντρο της άμυνας. Ο Ενκουλού θα επιστρέψει νωρίτερα του αναμενομένου κι αυτό είναι καλό για μας. Αν αντιμετωπίσουμε πρόβλημα θα χρησιμοποιήσουμε Πίρσμαν και Οντουμπάτζο γιατί δεν έχουμε την οικονομική πολυτέλεια για να ενισχύσουμε περαιτέρω αυτή τη θέση», είπε. 

Στην πραγματικότητα, η αναφορά του Βρετανού σχετίζεται με το μέλλον του Ντάνιελ Μαντσίνι καθώς σε περίπτωση αποχώρησης του Αργεντίνου θα πρέπει να καλυφθεί το κενό του. Η «Μ» και το Metrosport.gr έχει γράψει ότι υπάρχει ρωσικό (σ. σ. Κράσνονταρ) και αραβικό ενδιαφέρον για τον παίκτη. Ο Πάρντιου δεν ήθελε να μπει σε λεπτομέρειες για ευνόητους λόγους. 

Το έκανε όμως όταν ρωτήθηκε για το επίπεδο ετοιμότητας της ομάδας του ενόψει του δύσκολου προγράμματος. «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τη δουλειά του Νίκου (Αμανατίδη). Δεν είναι τυχαίο το ότι παίρνει μεταγραφή σε μια ομάδα υψηλότατου επιπέδου. Είναι εξαιρετικός στη δουλειά του», είπε.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.