Ο Μακεδονικός Γέφυρας διευκρινίζει

Metrosport Team24 Οκτωβρίου 2020

Με ανακοίνωση του ο Μακεδονικός Γέφυρας αναφέρει τα εξής: Κατανοωντας την ανησυχία που δημιουργήθηκε απο τη φημη για κρουσμα covid-19 σε ποδοσφαιριστη της ομαδας μας θα θέλαμε να σας ενημερωσουμε οτι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστης απειχε απο τις προπονήσεις μερες πριν διαγνωσθει θετικος στον κορωνοιο, ή ακομη και οταν εμφάνισε συμπτώματα. Επισης κατοπιν επικοινωνίας τοσο με τον ΕΟΔΥ οσο και με την Υπηρεσία Πολιτικης Προστασίας, αποκλείστηκε η απαίτηση να μπουν τα μελη της ομαδας μας σε καραντινα ή να προβουν σε τεστ κατα τη διαδικασία της ιχνηλατησης, οπως επιβαλλει το υγειονομικο πρωτόκολλο, γεγονός που καταδεικνύει πως δεν υπάρχει κίνδυνος για τα υπόλοιπα μελη της ομαδας μας απο την ασθένεια του ποδοσφαιριστή.

Επισης κατοπιν επικοινωνίας με τον ποδοσφαιριστη γνωριζουμε οτι το πιο πιθανό ειναι να προσβλήθηκε απο φιλικο του πρόσωπο μετα την τελευταία του παρουσία σε προπόνηση της ομαδας, γεγονος που κατέδειξε και η ιχνηλάτηση που διενεργήθηκε.Παρολα αυτα τα μελη της ομαδας που ηρθαν σε επαφή περισσότερο με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστη υποβλήθηκαν οικειοθελώς σε τεστ covid-19 τα οποια και βγήκαν αρνητικα.
Επισης να σημειωθεί οτι διενεργήθηκαν ολα οσα επιβαλλει το υγειονομικο πρωτόκολλο προκειμένου να διασφαλισθεί η υγεια τοσο των μελών της ομαδας οσο και των οικογενειων τους. Να ευχηθούμε περαστικά στον ατυχο ποδοσφαιριστή, υγεια σε ολους και υπομονή στις δύσκολες στιγμές που ζουμε.
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.