Ο Μακεδονικός δικαιώθηκε από την εφέσεων και πάει στα μπαράζ!

Metrosport Team10 Μαΐου 2022

Την αυτονόητη, με βάση τα δεδομένα της υπόθεσης, απόφαση σχετικά με την έφεση του Μακεδονικού πήρε η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ και μάλιστα ομόφωνα!

Έτσι με ψήφους 3-0 έκανε δεκτή την έφεση του Μακεδονικού, αφαιρώντας τρεις βαθμούς από τη Λευκίμμη κάτι που σημαίνει πρακτικά ότι ο ιστορικός σύλλογος θα συμμετάσχει στα μπαράζ της Γ' Εθνικής αφού παίρνει πλέον την πρώτη θέση του 2ου ομίλου, αφήνοντας στη δεύτερη θέση την Κοζάνη την οποία την ξεπερνά πλέον στη βαθμολογία (49 έναντι 47 βαθμών).

Στον αντίποδα, με την αφαίρεση τριών βαθμών ο ΑΣ Λευκίμμης πάει στους 30 βαθμούς, βρίσκεται πλέον στην 8η θέση και υποβιβάζεται. Ετσι ευνοείται ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων Ημαθίας, ανεβαίνει 7ος και θα αγωνίζεται και στη νέα σεζόν στη Γ’ Εθνική.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, θα ακολουθήσει ο ορισμός των διαιτητών και η πρεμιέρα των πλέι οφ θα γίνει την Κυριακή (15/5). Σε αυτήν την περίπτωση η αγωνιστική περίοδος θα παραταθεί μέχρι τις 5/6, ενώ θα γίνουν και δύο εμβόλιμες αγωνιστικές, προκειμένου να διασφαλίσουν το εισιτήριο ανόδου οι τέσσερις από τους επτά πρωταθλητές της Γ’ Εθνικής.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.