Ο Λύρατζης πάει στον Αστέρα, αφού πρώτα έβαλε πλάτη για τον ΠΑΟΚ

Κώστας Πετρωτός17 Ιανουαρίου 2024

Τελικά, ο δανεισμός του Λευτέρη Λύρατζη στον Αστέρα Τρίπολης προχωρά και μετά το απογευματινό παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, ο Καβαλιώτης μπακ θα αποχωρήσει για να ενταχθεί δανεικός ως το τέλος περιόδου στην ομάδα της Αρκαδίας. Ήδη έχει υπογράψει τα σχετικά έγγραφα και ο δανεισμός ως το τέλος της σεζόν θα ενεργοποιηθεί μετά το ματς στις Σέρρες. 

Είναι ένα από τα παιδιά που έχει βγάλει η Ακαδημία του ΠΑΟΚ, έπαιξε για πρώτη φορά στην πρώτη ομάδα την σεζόν 2018-2019 και μετά από έναν δανεισμό στον Βόλο την επόμενη περίοδο (2019-2020), έχει επιστρέψει και αποτελεί σταθερό μέλος της ομάδας, μετρώντας 91 ματς, 2 γκολ και 3 ασίστ. Από πέρυσι λόγω δύο σοβαρών τραυματισμών βγήκε από το αγωνιστικό πλάνο του Λουτσέσκου και φέτος έχει μόλις τρεις ολιγόλεπτες συμμετοχές, γεγονός που τον οδήγησε στο να ψάξει την λύση του δανεισμού.

Ο δανεισμός ήταν κλεισμένος πριν το clasico με τον Αρη, ωστόσο μετά το ματς στο Βικελίδης και το πρόβλημα του Βιεϊρίνια με τις ενοχλήσεις στον γλουτό, σε συνδυασμό με την απουσία του Εκόνγκ στο Κόπα Αφρικα, αυτή η προοπτική «πάγωσε». Αυτό συνέβη προσωρινά, όπως όλα δείχνουν, για να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να διαχειριστεί τα ματς με Βόλο (Κύπελλο), Γιάννινα και Πανσερραϊκό, έχοντας διαθέσιμη εναλλακτική λύση πίσω από τον Σάστρε. Ετσι, μετά το πρώτο ματς Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό (δεν αποκλείεται να είναι και βασικός) και εφόσον όλα πάνε καλά και δεν προκύψει κάτι έκτακτο, το πιθανότερο είναι να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του στον Αστέρα.

Η ομάδα της Τρίπολης δέχθηκε να περιμένει για περίπου ένα δεκαήμερο, πλέον, θέλει να προχωρήσει στο deal με τον 23χρονο μπακ και όλα δείχνουν ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας, ο «Λύρα» θα γίνει ως το τέλος της σεζόν μέλος της ομάδας του Μίλαν Ράσταβατς.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.