Ο Λουτσέσκου «ψάχνει» την ιταλική πρόκληση

Κώστας Πετρωτός13 Απριλίου 2021

Οταν ένας προπονητής που τα σάρωσε όλα πριν τρία χρόνια κατακτώντας αήττητο Πρωτάθλημα και Κύπελλο με μία ομάδα που είχε μείνει για χρόνια μακριά από την κορυφή δηλώνει «γιατί να μην επιστρέψω στην Ελλάδα;» είναι λογικό να προκαλεί αίσθηση με τις τοποθετήσεις του.

Ωστόσο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου, περί ου ο λόγος, στην παρούσα φάση μελετά προτάσεις για το μέλλον του από το εξωτερικό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει συγκεντρώσει η στήλη, ο Ρουμάνος πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ μελετά προτάσεις, κυρίως, από την Ιταλίακαι την Γερμανία. Παράλληλα, έχει δεχθεί και μία κρούση από σύλλογο του Ντουμπάι και την έχει προσπεράσει.

Όπως σημειώνουν άνθρωποι που είναι στο στενό περιβάλλον του Λουτσέσκου, η πρόκληση της Ιταλίας είναι κάτι που κουβαλά μέσα του εδώ και χρόνια και εκτιμά πως ήρθε η ώρα να το δοκιμάσει. Ας μην παραλείψουμε να σημειώσουμε ότι η πλειοψηφία των συνεργατών του είναι Ιταλοί και θα τους ενδιέφερε να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στην πατρίδα τους. Πάντως, η στήλη πληροφορείται ότι και ο Μελισσανίδηςθα προσπαθήσει να δελεάσει τον πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ να αναλάβει την ΑΕΚ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.