Ο Λουτσέσκου περιμένει την αντίδραση των παικτών

Κώστας Πετρωτός04 Δεκεμβρίου 2021

Εχει αναλυθεί εκτενώς η κακή κατάσταση της ομάδας από τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Μίλησε τόσο για το έλλειμμα ενέργειας λόγω συνεχόμενων αγώνων, όσο και για το ελλιπές-και λόγω τραυματισμών-ρόστερ.

Ωστόσο, ο 52χρονος τεχνικός δεν περίμενε ότι θα έκανε η ομάδα του αυτά τα αποτελέσματα. Περίμενε κάτι καλύτερο (το είχε πει άλλωστε στον Μίχελ παραμονές του αγώνα με την Σλόβαν στην Μρατισλάβα) και βάσιζε την αισιοδοξία του στην προσωπικότητα και το χαρακτήρα μιας μεγάλης μερίδας παικτών. 

Ο Ρουμάνος τεχνικός, παρά τις ελλείψεις, δεν έχει πάψει να πιστεύει στην ποιότητα της ομάδας, ακόμη και χωρίς μεταγραφές τον Γενάρη. Θεωρεί ότι οι παίκτες του θα βγάλουν αντίδραση. 

Οι παλιότεροι θα δείξουν και πάλι τον χαρακτήρα νικητή και οι παίκτες που ήρθαν το καλοκαίρι, θα ανεβάσουν στροφές αποδεικνύοντας ότι έχουν μπει στο πνεύμα της ομάδας. 

Το αυριανό ματς με τον Ιωνικό είναι το πρώτο από αυτά που θεωρεί ότι θα δει, επιτέλους, ξανά μία ομάδα με στοιχεία του δικού του, κανονικού, ΠΑΟΚ. Πιστεύει ότι ήρθε η ώρα να μιλήσουν στο γήπεδο και μένει να φανεί αν αύριο το βράδυ θα έχει δικαιωθεί.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.