«Ο Λουτσέσκου κράτησε δυνάμεις στο ντέρμπι, έπρεπε να ξεκινήσει βασικός ο Μιτρίτσα»

Metrosport Team21 Φεβρουαρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Απόστολος Τσουρέλας και αναφέρθηκε στο ντέρμπι με τον Άρη, το πώς κατέβασε την ομάδα ο Λουτσέσκου στο Βικελίδης, αλλά και για τον επαναληπτικό αγώνα με την Μίντιλαντ στην Τούμπα. 

«Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο ο κ. Λουτσέσκου κράτησε δυνάμεις λόγω του επαναληπτικού αγώνα με την Μίντιλαντ στην Τούμπα. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ ξεκούρασε κάποιους παίκτες και με το σχήμα που κατέβασε στο Βικελίδης έδειξε ότι δεν ήταν προτεραιότητα να χτυπήσει την αναμέτρηση με τον Άρη. 

Δεν μπορούν οι ίδιοι παίκτες να παίζουν και στις τρεις διοργανώσεις. Το Πρωτάθλημα έχει χαθεί. Με έντεκα βαθμούς διαφορά από τον Ολυμπιακό θέλει ένα θαύμα στα πλέι οφ. Δεν έκανε χάρη ο ΠΑΟΚ στον Άρη. Όλοι παίζουν και στην συγκεκριμένη εποχή δεν είναι αυτό το σχήμα που μπορεί να κατεβάζει ο ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο. Ο Μιτρίτσα θα μπορούσε να είχε ξεκινήσει βασικός γιατί και ο Ζίβκοβιτς περνάει κακή φάση το τελευταίο διάστημα. 

Ο Άκπομ δεν μπορεί να κάνει γκολ σε κλειστούς χώρους. Όλες οι τακτικές, οι φιλοσοφίες και οι μπάλες πρέπει να προσαρμοστούν πάνω του μετά την φυγή του Κάρολ Σφιντέρσκι. Εφόσον ο Άκπομ δεν βρίσκει δίχτυα, θα πρέπει ο ΠΑΟΚ να βρει γκολ από τους πλάγιους. Ο Άκπομ είναι μαχητής, προσπαθεί μέχρι το 90΄, όμως δεν έχει το εύκολ γκολ και γι΄ αυτό βλέπουμε ότι πρώτος σκόρερ της ομάδας είναι ο Κούρτιτς. Θα είχε άλλη εξέλιξη το ντέρμπι αν ο Κούρτιτς ήταν βασικός. Ο Σοάρες είναι ταλέντο, έχει καλά στοιχεία, αλλά αυτή την στιγμή δεν έχει το κάτι παραπάνω από τους άλλους που παίζουν στη θέση του. 

Ο Πασχαλάκης ήταν σε πολύ καλή μέρα. Έχει αμφισβητηθεί απ΄ όλους μας. Πρέπει να σταματήσουμε να του δίνουμε την μπάλα πίσω γιατί αμέσως φεύγει άουτ. Δεν μπορεί με τα πόδια και ο προπονητής του πρέπει να το καταλάβει αυτό και να μην ξεκινάει η μπάλα απ΄ αυτόν. 

Ο θάνατος του Άλκη βάρυνε το ντέρμπι. Ο Άρης έχει σπουδαίους παίκτες, αλλά είναι λίγοι αυτοί που τραβούν το κουπί τα τελευταία χρόνια. Ο ΠΑΟΚ έχει παίκτες από πίσω όπως ο Τσιγγάρας που ήταν εκτός αποστολής στην αρχή της περιόδου και τώρα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα. 

Ο Άρης ψάχνει γκολ από τους περιφερειακούς ή από τους πίσω, όμως δεν γίνεται έτσι. Έχουν αμφιβολία οι παίκτες του Άρη στο γκολ. Δεν έχουν ψυχολογία να τελειώσουν τις φάσεις. Θυμάστε στη Λαμία που έχασε δυο πέναλτι. 

Όσον αφορά τον επαναληπτικό της Πέμπτης άπαντες στην ομάδα ξέρουν τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι και πρέπει να κάνουν αυτό που ξέρουν. Από το πρώτο παιχνίδι θα μπορούσε ο ΠΑΟΚ να τελειώσει την πρόκριση. 

Το ιδιώνυμο θα έρθει, αλλά η βία δεν θα σταματήσει στην Ελλάδα. Δεν είναι οπαδοί, είναι παραβατικοί. Δεν μπορούν να ελεγχθούν από τις ΠΑΕ. Στον απόλυτο βαθμό μην είμαστε αισιόδοξοι με τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση. Ο Άλκης σκοτώθηκε σε ένα στενό στη Χαριλάου χωρίς να έχει αγώνα. Έχει ξεφύγει το πράγμα. Θέλει μεγάλη προσοχή. Μόνο η Πολιτεία μπορεί να τους απομακρύνει».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.