Γιατί εκατοντάδες μηχανάκια κατέκλυσαν το κέντρο της Θεσσαλονίκης

Metrosport Team27 Αυγούστου 2022

Όποιος βρέθηκε χθες κοντά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, είναι σχεδόν δεδομένο πως παρατήρησε τα εκατοντάδες μηχανάκια που κινούνταν μαζικά στους δρόμους της πόλης, με προορισμό τον Λευκό Πύργο.




Οι Street Thugs Salonica, ήταν οι διοργανωτές της φιλανθρωπικής μοτοπορείας με σκοπό να μαζευτούν χρήματα για τον Αχιλλέα, ένα 15χρονο πιτσιρικά, προκειμένου να τον βοηθήσουν στις θεραπείες του, καθώς είναι τετραπληγικός και αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα λόγω επιπλοκών που του παρουσιάστηκε από επέμβαση που έκανε για αφαίρεση όγκου που είχε στον εγκέφαλο. 

Για το λόγο αυτό λοιπόν, κάθε όχημα, έπρεπε να προσφέρει τουλάχιστον δύο ευρώ, το οποίο θα πήγαινε στην οικογένειά του. Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη όπως θα διαπίστωσαν όσοι βρέθηκαν στον Λευκό Πύργο, ο οποίος ήταν και το σημείο τερματισμού, και είναι σχεδόν σίγουρο πως συγκεντρώθηκε ένα σημαντικό ποσό.



Η συγκεκριμένη ομάδα, συνηθίζει να οργανώνει μαζικές βόλτες με μηχανάκια, όχι πάντοτε με κάποιο σκοπό, όμως δεν είναι λίγες οι φορές που, όπως χθες, έχουν φιλανθρωπικό χαρακτήρα.



Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook





Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.