Ο Λημνιός ήταν για τον ΠΑΟΚ μία value for money μεταγραφή

Metrosport Team08 Σεπτεμβρίου 2020

Σε ένα από τα έξυπνα memes του facebook, μία φωτογραφία του Λημνιού είχε πάνω αποτυπωμένο το μήνυμα: «Και τώρα ποιον θα έχετε για να κράζετε». Η φωτό έγινε viral γιατί επί της ουσίας εξέφραζε μία αλήθεια. Ο Λημνιός ήταν για μία μεγάλη μερίδα του κόσμου του ΠΑΟΚ ένας από τους παίκτες που λάτρευε να κριτικάρει σε σημείο ισοπέδωσης.

Ωστόσο, αν θέλουμε να κάνουμε ψύχραιμα την αποτίμηση τώρα που φεύγει, άνετα μπορούμε να τον χαρακτηρίσουμε ως μία άκρως value for money μεταγραφή. Στα τρία χρόνια του στον ΠΑΟΚ, από τα 20 ως τα 22, έγραψε 112 συμμετοχές, 11 γκολ και 12 ασίστ. Ήταν ο βασικός εξτρέμ και έγινε διεθνής σε μία ομάδα που κατέκτησε δύο Κύπελλα και επί της ουσίας και δύο πρωταθλήματα. Αποκτήθηκε με 900.000 ευρώ και έφερε τρία εκατομμύρια και θα φέρει κι άλλα με τα μπόνους ή μελλοντικά με πιθανή πώληση.

Σαφέστατα μπορούσε να βελτιωθεί και περισσότερα στην τριετία του στην Τούμπα, αλλά αν τα βάλουμε στην ζυγαριά, σίγουρα είναι από τους παίκτες που πρόσφεραν και δέχθηκαν πολύ αυστηρή κριτική σε υπερβολικό βαθμό.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.