Ο Λεάο φεύγει από την Μιλάν και η Γιουνάιτεντ... καίγεται

Metrosport Team07 Φεβρουαρίου 2024

Το ερχόμενο καλοκαίρι όπως όλα δείχνουν ο Ράφα Λεάο θα αποχωρήσει από την Μίλαν στο τέλος της φετινής σεζόν.

Ο 24χρόνος Πορτογάλος άσσος θέλει να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα στην καριέρα του, ενώ είχε παράπονα από τον προπονητή του στους «ροσονέρι» τον Στέφανο Πιόλι ότι φέτος παίζει στο κέντρο της επίθεσης, αντί στο αριστερό άκρο της επίθεσης που είναι η φυσιολογική του θέση. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Λεάο θέλει να φύγει από την Ιταλία, χωρίς να του ενδιαφέρει η περίπτωση της Παρί Σεν Ζερμέν, που ψάχνει τον αντικαταστάτη του Κιλιάν Μπαπέ, αν φύγει για την Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά προτιμά να παίξει στην Premier League ή στη La Liga.

Το προηγούμενο καλοκαίρι ο Λεάο υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους Μιλανέζους έως το καλοκαίρι του 2028, αλλά το συμβόλαιο αυτό έχει μπει ρήτρα εξαγοράς στα 175 εκατ. ευρώ, που θα ισχύσει από τις 5 εως τις 15 του Ιουλίου. Τα σχετικά ρεπορτάζ αναφέρουν πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει πλησιάσει τον πατέρα του, που είναι και ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή!

Ο σερ Τζιμ Ράτκλιφ ολοκλήρωσε τις επαφές για την αγορά του 25% των μετοχών της Γιουνάιτεντ, αντί 1.4 δισ. λιρών, ώστε να μπει στα διοικητικά του συλλόγου, ελπίζοντας πως στο μέλλον θα καταφέρει να γίνει το απόλυτο αφεντικό στο «Ολντ Τράφορντ».

Ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος στη Βρετανία, με περιουσία αξίας 29,6 δισ. λιρών, θα είναι συνέταιρος των Γκλέιζερς στο μετοχικό σχήμα της Γιουνάιτεντ, και έχει ήδη καταλήξει στο μεγάλο μεταγραφικό στόχο του και θέλει να κάνει τα πάντα ώστε το καλοκαίρι να πάρει στο «Ολντ Τράφορντ» τον Λεάο και να τον ντύσει με την κόκκινη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων». Ο Αγγλος μεγιστάνας είναι έτοιμος να σπάσει κάθε ρεκόρ στην Premier League.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Σιαμήτρας

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.