Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος βγάζει πίκρα, αλλά δεν μπορεί να κακίσει τον ΠΑΟΚ

Κώστας Πετρωτός16 Ιουνίου 2021

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος έχει κάνει ένα τρομερό restart στην καριέρα του που τον έφερε πάλι στην Εθνική και στο προσκήνιο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Είναι λογικό να αισθάνεται ανθρώπινη πικρία γιατί πολλοί τον είχαν ξεγραμμένο και λίγοι ήταν εκείνοι που τον στήριξαν. 

Αυτή την αίσθηση δημιούργησε σε συνέντευξη που έδωσε στο gazzeta και από μία απάντησή του στο ερώτημα αν έφτασε κοντά στον ΠΑΟΚ, αντιλαμβάνεται κανείς ότι η πίκρα του αγγίζει και τον Δικέφαλο.«Ποτέ μου δεν έφτασα κοντά στον ΠΑΟΚ. Ποτέ δεν με πλησίασε κανείς από τον ΠΑΟΚ», τόνισε, ωστόσο, όλοι θυμόμαστε ότι ο ίδιος δεν έκρυβε ότι θα θελε να φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα και ότι πέρυσι έφτασε κοντά στο να κάνει προπονήσεις με την ομάδα. Ο Φερέιρα δεν συναίνεσε, αλλά στ' αλήθεια, πόσο μπορεί να του χρεώσει κανείς λάθος όντας σε περίοδο που «καιγόταν» να ετοιμάσει την ομάδα για τα προκριματικά του Champions League.

 Είναι μαγκιά του που σηκώθηκε και πάλι στα πόδια του, αλλά μία ομάδα πρωταθλητισμού δεν είναι εύκολο να δώσει χρόνο σε έναν παίκτη που ήθελε τον χρόνο του για να δείξει και πάλι την αξία του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.