Record: Ο Κριστιάνο απείλησε ότι θα φύγει από το Κατάρ - Διάψευση της ομοσπονδίας

Metrosport Team08 Δεκεμβρίου 2022

Τα όσα λαμβάνουν χώρα στην Εθνική Πορτογαλίας μετά την απόφαση του Φερνάντο Σάντος να μην ξεκινήσει την αναμέτρηση με αντίπαλο την Ελβετία με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, έχουν προκαλέσει προβλήματα μεταξύ του έμπειρου προπονητή και του πρώην ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Record, ο Κριστιάνο Ρονάλντο φαίνεται πως απείλησε τον Φερνάντο Σάντος να αποχωρήσει από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Εθνικής Πορτογαλίας με φόντο την επικείμενη αναμέτρηση με αντίπαλο το Μαρόκο κάτι που έρχεται να προστεθεί στα όσα ανέφερε χθες η «Marca» για την απόφαση του Ρονάλντο να μην προπονηθεί με τους αναπληρωματικούς.

Διάψευση της πορτογαλικής ομοσπονδίας

Η πορτογαλική ομοσπονδία ωστόσο εξέδωσε ανακοίνωση, διαψεύδοντας το δημοσίευμα: «Τα Μέσα δημοσίευσαν ρεπορτάζ το οποίο αναφέρει ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο απείλησε να φύγει από την εθνική ομάδα κατά τη διάρκεια συζήτησης με τον Ομοσπονδιακό προπονητή, Φερνάντο Σάντος.

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Πορτογαλίας ξεκαθαρίζει ότι ουδέποτε ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας, Κριστιάνο Ρονάλντο, απείλησε να φύγει κατά τη διάρκεια των αγώνων του Κατάρ. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δημιουργεί καθημερινά ένα μοναδικό ρεκόρ στην υπηρεσία της εθνικής ομάδας και της χώρας, το οποίο πρέπει να γίνει σεβαστό και το οποίο πιστοποιεί τον αδιαμφισβήτητο βαθμό αφοσίωσής του στην εθνική ομάδα.

Παρεμπιπτόντως, ο βαθμός αφοσίωσής του παίκτη με τις περισσότερες συμμετοχές με την Πορτογαλία φάνηκε και πάλι -αν χρειαστεί- στη νίκη επί της Ελβετίας, στη φάση των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022. Οι παίκτες της Εθνικής ομάδας, οι προπονητές και όλη η Ομοσπονδία είναι, όπως ήταν από την πρώτη μέρα, πλήρως αφοσιωμένοι και ενθουσιώδης στην οικοδόμηση αυτού που θέλει η χώρα να είναι η καλύτερη συμμετοχή της Πορτογαλίας ποτέ σε Παγκόσμιο Κύπελλο».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.