«Ο Κουρφαλίδης μπορεί να φτάσει τον Τσιμίκα»

Metrosport Team25 Ιανουαρίου 2022

Ο 19χρονος Έλληνας μέσος Χρήστος Κουρφαλίδης πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στη Serie A με τη φανέλα της Κάλιαρι στο παιχνίδι με την Φιορεντίνα. Με αφορμή, αυτό μίλησε στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» ο πρώην προπονητής των μικτών της ΕΠΣΜ Χάρης Παπαπαναγιώτου, ο οποίος έκανε την πρόβλεψη ότι αν συνεχίσει την δουλειά, μπορεί να φτάσει τον Τσιμίκα!

«Πηγαίνουν πολλά παιδιά και αγωνίζονται στην Ιταλία. Ο Κουρφαλίδης ήταν μέλος της μικτής ομάδας της ΕΠΣΜ, είχε φορέσει την φανέλα της εθνικής Ελλάδας Κ-17 και είχε πάει να δοκιμαστεί σε ομάδες τόσο της Θεσσαλονίκης, όσο και της Αθήνας, αλλά τελικά πήγε στην Ιταλία. Έκανε υπομονή, δούλεψε και τώρα είναι στην Κάλιαρι. 

Χθες, έκανε το ντεμπούτο σε αγώνα Πρωταθλήματος, ενώ είχε πάρει φανέλα βασικού σε παιχνίδι Κυπέλλου όπου αγωνίστηκε για 70 λεπτά. Ο Χρήστος έπαιζε σε εμάς εσωτερικός χαφ και ήταν γρήγορος με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση. Στην Ιταλία τον βάζουν αριστερό μπακ γιατί βλέπουν σε αυτόν κι άλλα προσόντα. Μαζί με τον Κεραμίτση ήταν ο Χρήστος, με την διαφορά ότι ο Δημήτρης ήταν στην μικτή Παίδων της ΕΠΣΜ. Ο Χρήστος φαινόταν από την αρχή ότι θα παίξει ποδόσφαιρο. Αν δουλέψει θα κάνει μεγάλη καριέρα και θα φτάσει ψηλά. Θεωρώ ότι μπορεί να φτάσει τον Τσιμίκα, αρκεί να συνεχίσει επαναλαμβάνω την σκληρή δουλειά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.