Ο Κουλιεράκης τρελαίνει, εκτός της Άιντραχτ και την Λέστερ που τον είδε στην Λεωφόρο

Κώστας Πετρωτός06 Απριλίου 2024

Σχεδόν 45% των ψήφων για τον MVP Μαρτίου είχε συγκεντρώσει μέχρι χθες το βράδυ ο Κώστας Κουλιεράκης στην ψηφοφορία που διοργανώνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην επίσημη ιστοσελίδα της. Εχει διπλάσιο και βάλε ποσοστό από τους Κοτάρσκι και Μεϊτέ που ακολουθούν και αυτό δείχνει πόσο καλός ήταν τον προηγούμενο μήνα. 

Και πώς να μην είναι αυτός ο κορυφαίος του ΠΑΟΚ τον προηγούμενο μήνα, όταν μέσα σε αυτό το διάστημα ο Δικέφαλος έδωσε τα παιχνίδια με την Ντιναμό στην Τούμπα και τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο, εκεί που ο Χανιώτης στόπερ είχε πραγματικά ηγετική παρουσία.

Ειδικότερα, σε ό,τι αφορά στο ματς της Λεωφόρου, ο Κουλιεράκης δεν άρεσε μόνο στους οπαδούς του ΠΑΟΚ, αλλά όπως κυκλοφόρησε και επιβεβαιώνεται από τις πληροφορίες της «M» και του Metrosport.gr, τρέλανε και τον απεσταλμένο της Λέστερ που βρέθηκε στις εξέδρες. Απόλυτα λογικό και αναμενόμενο ήταν αυτό, αφού ο «Κούλιε» ξεχώριζε σαν την μύγα μες στο γάλα για τα αθλητικά προσόντα του. Κέρδισε όλες τις μονομαχίες και ήταν πανταχού παρών.

Η Λέστερ, από την οποία έχει περάσει και ένας άλλος παίκτης του ΠΑΟΚ, ο Ζαγοράκης, έχει μεγάλες προοπτικές ανόδου στην Πρέμιερ Λιγκ και αν τα καταφέρει είναι πιθανό να χτυπήσει την πόρτα του Δικεφάλου. 

Οι Αγγλοι μπορούν να δώσουν χωρίς κανένα πρόβλημα διψήφιο αριθμό εκατομμυρίων ευρώ και να δημιουργήσουν μία άλλη προοπτική καριέρας πέρα από αυτή της Μπουντεσλίγκα. Θυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ είπε διαδοχικά όχι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης για την αγορά των δικαιωμάτων του Χανιώτη στόπερ τον Ιανουάριο και μάλιστα, πληροφορίες που έρχονται από την Γερμανία, αναφέρουν πώς το τελευταίο όχι της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ ήταν για ένα ποσό 10.000.000 ευρώ συν μπόνους που μπορούσαν να φτάσουν το συνολικό αντίτιμο στα 15.000.000 ευρώ και ποσοστό μεταπώλησης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.