Ο Κοτάρσκι έχει μπροστά του έναν «τελικό»

Metrosport Team15 Ιουνίου 2022

Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι είναι ο εκλεκτός του Μπότο για τη θέση του τερματοφύλακα αλλά ακόμη και αν αποκτηθεί άμεσα δεν θα μπορέσει να είναι στην πρώτη προπόνηση του Δικεφάλου στις 21 Ιουνίου. 

Ο Κροάτης τερματοφύλακας είναι διεθνής με την U21 της πατρίδας του και εκείνη τη μέρα όπου ο Λουτσέσκου θα κάνει την πρώτη προπόνηση αυτός θα δίνει έναν τελικό από κάθε άποψη.

 Η Κροατία θα διεκδικήσει μέσα από αγώνα μπαράζ (τις επόμενες μέρες θα γίνει γνωστός ο αντίπαλος) την πρόκριση της στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Ο Κοτάρσκι είναι ο βασικός τερματοφύλακας της Κροατίας και θα προσπαθήσει με τους συμπαίκτες του να πανηγυρίσει την πρόκριση. 

Με αυτά τα δεδομένα (και εφόσον δεν ανανεώσει ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς) στην πρώτη προπόνηση για τη νέα σεζόν θα είναι ο Μπαλωμένος και ίσως ο Ταλιχμανίδης (μέχρι προχθές έπαιζε με την Εθνική Ελπίδων και χρειάζεται κάποιες μέρες ξεκούρασης). 

Χθες ο Μιτρίτσα ήταν εκτός αποστολής της Ρουμανίας για το ματς με το Μαυροβούνιο και επισήμως από σήμερα είναι σε διακοπές.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.