«Ο κόσμος πίστεψε στον κύριο Χαντιντάγκι, εκείνος ξαφνικά αποχώρησε και άφησε αιχμές»

Metrosport Team08 Ιουλίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο γιατρός της Καβάλας, Θόδωρος Μήτρας, και μίλησε για την αποχώρηση του Χαντιντάγκι από την Καβάλα, τις αιχμές που άφησε αλλά και τον κόσμο της μακεδονικής πόλη που τον πίστεψε.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Ο κύριος Χαντιντάγκι πριν από μερικές ημέρες παρουσίασε ένα πλάνο και μια ομάδα που θα ήταν έτοιμη να παίξει σε οποιαδήποτε κατηγορία και ξαφνικά αποχώρησε και άφησε αιχμές. Ο κόσμος έκανε σχεδόν 300 προεγγραφές χωρίς να ξέρουν σε ποια κατηγορία θα παίξει η ομάδα και χωρίς να υπάρχει ένας παίκτης. Στον τελευταίο αγώνα της Καβάλας είχαμε 6000 κόσμος και θέλω να πω πως υπήρχε ιατρική περίθαλψη για τον κόσμο. Δεν μπορούμε να λέμε πως ψεύδη και πράγματα που δεν ισχύουν. 


Ο κόσμος πίστεψε στον κύριο Χαντιντάγκι. Στη Σούπερ Λιγκ 2 δεν υπήρχε ούτε ένα ματς με 6.000 κόσμος, όπως έγινε στο τελευταίο ματς της Καβάλας. Είπε πως ο Δήμαρχος δεν του έδωσε το γήπεδο για δέκα χρόνια, όμως στην Καβάλα υπάρχουν τρεις ομάδες στίβου και άλλες ομάδες, τι να κάνουμε δηλαδή θα πρέπει να διώξουμε τις ομάδες από το γήπεδο; Ελπίζω οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη να μπορέσουν να κάνουν μία κίνηση και να φέρουν κάποιον. Η Καβάλα είναι μια συμμαζεμένη ομάδα και έχει προοπτική».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.