Τιμωρία με καθυστέρηση 10 μηνών για τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο

Metrosport Team10 Δεκεμβρίου 2021

Η πορτογαλική λίγκα αποφάσισε να τιμωρήσει τον προπονητή της Πόρτο, Σέρτζιο Κονσεϊσάο, για όσα είχε πει για τη διαιτησία ενός αγώνα που είχε διεξαχθεί την περασμένη σεζόν με τη Μπελενένσες, με καθυστέρηση σχεδόν 10 μηνών.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα απουσιάσει για τις επόμενες 15 ημέρες από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των «δράκων», με αποτέλεσμα να μην βρίσκεται στο πάγκο της ομάδας για τις επόμενες τέσσερις αναμετρήσεις με Μπράγκα, Ρίο Άβε, Βιζέλα για το πρωτάθλημα και στο ντέρμπι με την Μπενφίκα για το κύπελλο Πορτογαλίας.

Ο Κονσεϊσάο μετά το τέλος του αγώνα με τη Μπελενένσες, που είχε λήξει ισόπαλο (0-0), είχε δηλώσει: «Δεν είναι μόνο αυτό. Υπάρχουν πράγματα ειλικρινά που δεν καταλαβαίνω στο πορτογαλικό ποδόσφαιρο. Το να παίζεις σε τέτοιο αγωνιστικό χώρο λένε πως είναι το ίδιο, αλλά είναι χειρότερο για μια ομάδα που θέλει να αναλάβει πρωτοβουλίες στο παιχνίδι. Είναι πιο εύκολο να αμυνθείς παρά να επιτεθείς σ' έναν τέτοιο αγωνιστικό χώρο. Δεν ξέρω πώς γίνονται παιχνίδια σε τέτοια γήπεδα. 

Είναι αδιανόητο να παίξεις ποδόσφαιρο. Είδα μια διαιτησία που δεν θυμάμαι άλλη φορά. Σε ποιο σημείο έρχεται να διαιτητεύσει ένας διαιτητής που βρίσκεται υπό αμφισβήτηση μια αναμέτρηση που μπορεί να είναι καθοριστική για τον τίτλο; Υπήρχαν παίκτες που σε τρεις διαφορετικές φάσεις έπρεπε να αποβληθούν. Έχω παίκτες που είναι θυμωμένοι. Το πέναλτι είναι πέναλτι οπουδήποτε στον κόσμο. Σήμερα εδώ μας εξαπάτησαν, μας λήστεψαν. Αναζητήσαμε το αποτέλεσμα. Θεωρήσαμε το να σκοράρουμε το πρώτο γκολ θα είναι διαφορετικό. Η Μπελενένσες έπαιξε όσο καλή άμυνα μπορούσε, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά δεν σκοράραμε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.