Ο Κίμιχ έστειλε την Μπάγερν στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και την Άρσεναλ σπίτι της!

Πέτρος Χαριζακλής17 Απριλίου 2024

Η Μπάγερν Μονάχου ήταν η μεγάλη νικήτρια στον δεύτερο αγώνα των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ, κερδίζοντας με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκαν στα ημιτελικά.

Οι δύο ομάδες κόλλησαν στο μηδέν στα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα. Πιο συγκρατημένες οι ομάδες, ελάχιστες καλές στιγμές και κυρίως για την Μπάγερν, καμία μεγάλη ευκαιρία.

Το δεύτερο ήταν κάπως καλύτερο, κυρίως για τους Γερμανούς. Στο 47' η Μπάγερν έχασε τεράστια διπλή ευκαιρία. Σέντρα από δεξιά, ο Γκορέτσκα πιάνει την κεφαλιά, η μπάλα στο δοκάρι και στα πόδια του Γκερέιρο που σουτάρει από διαγώνια θέση, κόντρα σε παίκτη της Άρσεναλ, δοκάρι και κόρνερ.

Το γκολ της νίκης πέτυχε ο Κίμιχ στο 63ο λεπτό, όταν ο Γκερέιρο έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο πρώτος πετάχτηκε στο ύψους του πέναλτι και με κεφαλιά δυναμίτη πέτυχε το 1-0.

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Κίμιχ, Ντάιερ, Ντε Λιχτ, Μαζραουί (76’ Κιμ), Λάιμερ, Γκορέτσκα, Σανέ (89’ Ουπαμεκανό), Μουσιάλα, Γκερέιρο, Κέιν.

Άρσεναλ: Ράγια, Γουάιτ, Παουλίστα, Σαλιμπά, Τομιγιάσου (86’ Ενκέτια), Έντεγκαρντ, Ζορζίνιο (68’ Ζεσούς), Ράις, Σακά, Χάβερτς, Μαρτινέλι (68’ Τροσάρ).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.