Ο καιρός τη Δευτέρα (29/12) στη Θεσσαλονίκη: Γενικά αίθριος με αυξημένες νεφώσεις

Metrosport Team29 Δεκεμβρίου 2025

Γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στα ανατολικά και τα νότια τις πρωινές ώρες, όπου πιθανώς να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές στα νησιά του βορείου Αιγαίου, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τη νότια Πελοπόννησο.

Oι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Από το απόγευμα θα εξασθενήσουν, θα στραφούν βαθμιαία σε δυτικούς νοτιοδυτικούς και μόνο στο νοτιοανατολικό Αιγαίο θα είναι βορειοδυτικοί και θα εξασθενήσουν πιο αργά.

H θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κα θα φθάσει στα βόρεια τους 9 με 11 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 14 με 16 και στα νότια τοπικά τους 17 βαθμούς Κελσίου. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους νωρίς το πρωί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Η πρόγνωση για τη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με ανέμους βόρειους βορειοδυτικούς έντασης τεσσάρων με έξι μποφόρ, οι οποίοι γρήγορα θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τρεις ως 11 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Μαζί και στο spotify

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.