Ο καιρός σήμερα (6/6) στη Θεσσαλονίκη

Metrosport Team06 Ιουνίου 2020

Μεταβολή του καιρού με σποραδικές βροχές και καταιγίδες στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια προβλέπονται για σήμερα Σάββατο (6/6).

Επιπλέον, τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά στη δυτική Ελλάδα και πιθανώς να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις, από αργά το απόγευμα όμως θα εξασθενήσουν.

Επίσης, οι συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης θα περιοριστούν στα ανατολικά και τα νότια, ενώ θυελλώδεις νότιοι άνεμοι θα πνέουν στα πελάγη, με σταδιακή εξασθένηση από τα δυτικά.

Ακόμη, η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα κεντρικά και τα βόρεια.

Ειδικότερα στη Θεσσαλονίκη, θα υπάρχουν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες. Ύφεση των φαινομένων θα σημειωθεί από αργά το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Γενικότερα στη Μακεδονία και τη Θράκη, θα υπάρχουν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές στα δυτικά. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με τοπικές βροχές από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στα θαλάσσια τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία η μέγιστη θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.