Ο καιρός σήμερα (16/5)

Metrosport Team16 Ιουλίου 2020

Ο καιρός θα είναι αίθριος σήμερα σε όλη τη χώρα με εξαίρεση μερικές περιοχές.  

Ο καιρός στα νησιά του Ιονίου, τα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια ηπειρωτικά την Πέμπτη θα έχει λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες με βελτίωση από το βράδυ. Επιπλέον, τις υπόλοιπες περιοχές θα είναι γενικά αίθριος ο καιρός.  

Λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες προβλέπονται για τη Θεσσαλονίκη. Ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση από το βράδυ. Σε γενικές γραμμές θα επικρατήσει ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς, πρόσκαιρα το μεσημέρι-απόγευμα νότιοι νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 29 βαθμούς Κελσίου.  

Γενικότερα στη Μακεδονία και τη Θράκη, θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.