Ο καιρός... «έδιωξε» τον ΠΑΟΚ από τη Μεσήμβρια ενόψει Ολυμπιακού

Metrosport Team26 Ιανουαρίου 2022

Ο ΠΑΟΚ είδε το παιχνίδι του Ολυμπιακού Σταδίου να αναβάλλεται και να ψάχνει ημερομηνία διεξαγωγής, έτσι στρέφει την προσοχή του στον αγώνα της Κυριακής εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό ψάχνοντας το τρίποντο που θα μειώσει τη διαφορά από την κορυφή. Η προετοιμασία του Δικεφάλου ωστόσο συνάντησε κάποιες δυσκολίες από τα καιρικά φαινόμενα, έτσι οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου... μετακόμισαν στη Σουρωτή!

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Η «Ελπίδα» δεν πέρασε από τη Θεσσαλονίκη, αλλά οι… πολικές θερμοκρασίες που επικρατούν στην πόλη ανάγκασαν τον ΠΑΟΚ να βρει προσωρινό «καταφύγιο» στη Σουρωτή προκειμένου ν’ αποφύγει τα ακραία φαινόμενα της Νέας Μεσημβρίας.

Εξοπλισμός και ποδοσφαιριστές, λοιπόν, μεταφέρθηκαν και η προετοιμασία για το ντέρμπι της Κυριακής (30.01) συνεχίζεται κανονικά μετά το αναπάντεχο ρεπό της Τρίτης (25.01). Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του δούλεψαν πολύ στο κομμάτι της τακτικής, αλλά και στην κυκλοφορία της μπάλας.Ο Νέλσον Ολιβεϊρα συνέχισε ατομικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης με τρέξιμο στο γήπεδο, ενώ μόνος του γυμνάστηκε κι ο Ομάρ Ελ Καντουρί .

Την Πέμπτη (27.01) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 12:00 στο αθλητικό κέντρο της Σουρωτής».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.