«Ο Ίβκοβιτς ήταν παγκόσμια φυσιογνωμία, έχουμε διδαχθεί πολλά από αυτόν»

Metrosport Team16 Σεπτεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Νίκος Μπουντούρης και αναφέρθηκε στον θάνατο του Ντούσαν Ίβκοβιτς που συγκλόνισε την μπασκετική κοινότητα κι όχι μόνο.

«Είναι πολύ δύσκολη η σημερινή μέρα για όσους έχουμε γνωρίσει τον Ντούσαν. Έχει αφήσει το αποτύπωμά του στον αθλητισμό κι όχι μόνο. Έχει επηρεάσει την καθημερινότητά μας και πάντα βοηθούσε τους νέους. 

Μας έμαθε την δικαιοσύνη, τον σεβασμό και την αξιοκρατία. Είναι πρότυπο για μένα και για πολλούς ανθρώπους. Ήταν ένας άνθρωπος απόλυτος σ΄ αυτά που πίστευε, ήταν αυστηρός, αλλά δίκαιος με όλους και πρέπει να τονίσω ότι μέσα από την αυστηρότητά του και τον τρόπο του έβγαινε μια αγάπη προς τους νέους και δεν είναι τυχαίο που έβγαλε τόσα παιδιά στο μπάσκετ. 

Αν δούμε την πορεία της ζωής του έχει κάνει πολλά πράγματα και δεν είναι τυχαίο όσα πέτυχε όλα αυτά τα χρόνια. Έζησε καταπληκτική ζωή όπως και οι γύρω του και αυτό είναι πολύ σημαντικό. 

Νιώθουμε μεγάλα συναισθήματα για τον ίδιο. Μακάρι να μπορούσαμε να είχαμε κάνει λίγα από αυτά που έχει κάνει ο Ίβκοβιτς στη ζωή του. Εγώ τον είχα τρία χρόνια προπονητή και με βοήθησε σε πολλά πράγματα στη ζωή μου. Ήταν παγκόσμια φυσιογνωμία. Έχουμε διδαχθεί πολλά από αυτόν. Είχε πολλές ιδέες. Η οικογένειά του είναι σίγουρη περήφανη για τον ίδιο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.