ΠΑΟΚ: Ο Ιβάν ρώτησε και την γνώμη του Μίχελ για Λουτσέσκου

Κώστας Πετρωτός29 Μαΐου 2021

Είπε ενδιαφέροντα πράγματα ο Λούμπος Μίχελ χθες στο Metropolis 95,5 για τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Τον χαρακτήρισε top class προπονητή, με ιδιαίτερο και σκληρό χαρακτήρα που ταιριάζει σε αυτό που ζητά ο ΠΑΟΚ

Σήμερα αποκαλύπτουμε ότι άκρως εγκωμιαστικά σχόλια έκανε για τον Ρουμάνο τεχνικό όταν του ζητήθηκε η γνώμη του από τον Ιβάν Σαββίδη. Τις μέρες που ο ομογενής επιχειρηματίας προβληματιζόταν για το πώς να λειτουργήσει στο θέμα του προπονητή, ρώτησε την γνώμη του Σλοβάκου πρώην αθλητικού διευθυντή της ομάδας για τον Λουτσέσκου και την προοπτική επιστροφής του και εκείνος μετέφερε τα πολύ θετικά σχόλια για τα οποία μίλησε και στον αέρα του Metropolis 95,5. 

Ας μην ξεχνάμε ότι είχε βάλει το δάχτυλό του και στην πρώτη έλευση του Λουτσέσκου στην Τούμπα. Την ώρα που ο Σαββίδης άκουγε τον Βούκιτς να του προτείνει τον Στανόγεβιτς, ο Μίχελ του υπέδειξε τον Λουτσέσκου στον οποίο τελικά ο ΠΑΟΚ πήγε 57 μέρες αργότερα και δύο χρόνια μετά ο Σαββίδης ήταν απόλυτα δικαιωμένος για την επιλογή του. 

Ακόμη, για όσους το ξεχνούν στην πρώτη και μοναδική μεγάλη κρίση επί ημερών Λουτσέσκου, μετά τον αποκλεισμό από την Έστερσουντ, ο Μίχελ είχε εισηγηθεί στον Σαββίδη να μην αλλάξει προπονητή, θέτοντας μάλιστα και την παραίτησή του στην διάθεσή του, την οποία δεν έκανε αποδεκτή ο ομογενής επιχειρηματίας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.