Ο Ιβάν έκλεισε το μάτι στους αρχηγούς για το +8

Κώστας Πετρωτός06 Ιουνίου 2020

Η επιθυμία των παικτών του ΠΑΟΚ για κάλυψη του -7 από τον Ολυμπιακό στα πλέι οφ είναι δεδομένη. Το metrosport.gr αποκάλυψε προ ημερών, μάλιστα, τις συζητήσεις που γίνονταν εντός αποδυτηρίων. Το θέμα ήρθε και σε κορυφαίο επίπεδο, καθώς την Παρασκευή ο Ιβάν Σαββίδης είχε συνομιλία μέσω Skype με τους αρχηγούς της ομάδας. Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου συνομίλησε με τους Βιεϊρίνια, Πέλκα, Κρέσπο και Μάτος και έστειλε μήνυμα σε ολόκληρη την ομάδα.

Ευχαρίστησε τους παίκτες για την στάση τους στο θέμα των μειώσεων συμβολαίων, που έδειξαν μία σοβαρή και υπεύθυνη στάση απέναντι στην ΠΑΕ και τις μειώσεις που ήταν επιβεβλημένο να γίνουν, ενώ συντάχθηκε μαζί τους στον στόχο της ανατροπής της διαφοράς των επτά βαθμών από τον Ολυμπιακό. Και για να δείξει στην πράξη ότι θα αναγνωρίσει αυτή την προσπάθεια, ακόμη κι αν δεν υπάρξει αλλαγή δεδομένων μέσω των δικαστηρίων (κυρίως του CAS που είναι και το πιο άμεσο), προανήγγειλε ότι θα τους ανταμείψει σαν να έχουν κατακτήσει το Πρωτάθλημα.

Ο Ιβάν Σαββίδης φρόντισε να τους ντοπάρει ψυχολογικά, δείχνοντας το πιστεύω που έχει στην αξία και την προσωπικότητά τους και περιμένει την έμπρακτη αντίδραση εντός γηπέδου.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.