Ο Ιταλός Ντι Μπέλο στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, Ευαγγέλου στο Παναθηναϊκός-Αρης

Στέφανος Αβραμίδης29 Ιουνίου 2020

Ορίστηκαν από την ΚΕΔ οι διαιτητές της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League 1.

Το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ την Τετάρτη (1/7, 21:00) στην Τούμπα θα σφυρίξει ο Ιταλός Μάρκο Ντι Μπέλο.

Ο 39χρονος ρέφερι είναι διαιτητής 2ης κατηγορίας της UEFA (κάτω από elite και 1η κατηγορία) και είναι σχετικά άπειρος αφού είναι διεθνής μόλις την τελευταία διετία. 

Βοηθοί του ο Αλεσάντρο Τζιαλατίνι και ο Τζιάκομο Παγκανέσι. Τέταρτος διαιτητής ο Δημήτρης Καραντώνης του συνδέσμου Ημαθίας. Στο VAR θα είναι ο Ιταλός Πιέρο Τζιακομέλι με βοηθό τη Χρυσούλα Κουρομπίλια από τον σύνδεσμο Δυτικής Αττικής.

Στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Άρη την Τετάρτη (1/7, 19:15) στο ΟΑΚΑ ορίστηκε ο Άγγελος Ευαγγέλου του συνδέσμου Αθηνών με βοηθούς τον Χρήστο Ακρίβο και τον Αντώνη Καρατζίκα αμφότεροι επίσης από την Αθήνα. Τέταρτος ο Δημήτρης Μαλούτας (Ημαθίας) ενώ στο VAR θα είναι ο Τάσος Παπαπέτρου με βοηθό τον Ιορδάνη Απτόσογλου, αμφότεροι από την Αθήνα.

Τέλος στο ματς του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ την Τετάρτη (1/7, 21:30) στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα σφυρίξει ο Γιώργος Βρέσκας (Πιερίας) με βοηθούς τον Κούλα Χασάν (Ξάνθης) και τον Θεόφιλο Μωυσιάδη (Ηπείρου). Τέταρτος ο Αριστομένης Κουτσιαύτης (Άρτας) και στο VAR ο Στάθης Γκορτσίλας (Μακεδονίας) με βοηθό τον Ηλία Κωνσταντίνου (Πρέβεζας). 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.