Ο Ηρακλής δίχως περιθώρια αστοχίας

Γιάννης Τσερβίνης21 Δεκεμβρίου 2023

Η εμφατική νίκη επί του Μακεδονικού δεν άλλαξε κάτι δραματικά στην καθημερινότητα του Ηρακλή. Αυτή παραμένει δύσκολη, τόσο αγωνιστικά όσο και διοικητικά-οικονομικά. Το γεγονός όμως ότι οι κυανόλευκοι με μία και μόνο νίκη «πάτησαν» στην πρώτη πεντάδα και τη συμμετοχή στα πλέι οφ «άνοιξε την όρεξη».

Στη Μίκρα άλλωστε τονίζουν την αναγκαιότητα συμμετοχής σε αυτά (σ.σ πλέι οφ), για πολλούς και διάφορους λόγους. Κανείς εξάλλου δεν θέλει να… συρθεί στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πλέι άουτ στην οποία πολλά και απρόοπτα μπορούν να συμβούν, καθώς «παίζεται» μία κατηγορία. Για αυτό το λόγο ειλημμένη απόφαση θεωρείται η μεταγραφική ενίσχυση σε θέσεις που «πονάει» ο Ηρακλής. Δίχως περιθώρια για αστοχίες και επιλογές που θα έρθουν και δεν θα… ακουμπήσουν. Η πρώτη προσθήκη είναι αυτή του Πατράλη, στο νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής, με τον 26χρονο μέσο να καλύπτει τις θέσεις «6-8». Οπερ σημαίνει ότι ένας εκ των Καπίγια ή Σίλβα θα αποχωρήσει αφού πρέπει να «αδειάσει» θέση παίκτη άνω των 25.

Από εδώ και πέρα θα ακολουθήσουν οι προσθήκες στη θέση του τερματοφύλακα, του δεξιού οπισθοφύλακα και του ακραίου μεσοεπιθετικού, ενώ έλλειψη υπάρχει και στο αριστερό άκρο της άμυνας. Το μεγάλο «αγκάθι» ωστόσο παραμένει το οικονομικό και το ποιος θα βάλει «πλάτη» για να γίνουν αυτές οι κινήσεις. Με δεδομένο ότι ο Στράτος Ευγενίου διαμήνυσε για ακόμη μία φορά στον πρόεδρο του ΓΣ Μάκη Κυριζίδη την αδυναμία ανταπόκρισης στις οικονομικές υποχρεώσεις, δεν αποκλείεται μία κρούση στον κ. Μονεμβασιώτη για μία μορφή και άλλης χορηγίας. Ή έστω καταβολής των χρημάτων των δόσεων για τη διαφήμιση στο μπροστινό μέρος τη φανέλας νωρίτερα…

Αρέσει ο Γρίβας

Ποδοσφαιριστής που κάνει… κλικ στον Περικλή Αμανατίδη είναι ο Φρίξος Γρίβας. Ο 22χρονος ακραίος επιθετικός αγωνίζεται σε θέση που ο έλληνας τεχνικός επιθυμεί διακαώς μεταγραφική ενίσχυση, είναι κάτω των 25 ετών (συνεπώς δεν θα πρέπει να αδειάσει μία θέση) και διαθέτει στοιχεία που θέλουν στους κυανόλευκους. Ωστόσο η περίπτωσή του κάθε άλλο παρά εύκολη είναι, μιας και αγωνίζεται στην Καλαμάτα που κάνει πρωταθλητισμό στον νότιο όμιλο, όντας δανεικός από τον ΟΦΗ. O κ. Αμανατίδης έχει ιδία άποψη για τον ποδοσφαιριστή μιας και συνυπήρχαν στην «Μαύρη Θύελλα» από την έναρξη της φετινής σεζόν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.