Ο Ιανουάριος του rotation για τον Άρη

Μάνος Χατζάκης25 Δεκεμβρίου 2020

Στα βαθιά με το... καλημέρα του νέου έτους μπαίνουν οι ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία του Αρη. Οι “κιτρινόμαυροι”, εκ των πραγμάτων, καλούνται να ανταποκριθούν στις αυξημένες απαιτήσεις τόσο για το Πρωτάθλημα, όσο και το Κύπελλο και σε αυτό τον μαραθώνιο των συνεχών αγώνων θα χρειαστούν.... όλοι.

Ούτε λίγο-ούτε πολλοί, οι Θεσσαλονικείς σε 27 ημέρες θα αγωνιστούν εννέα φορές, οχτώ για το Πρωτάθλημα και μία για το Κύπελλο. Επί της ουσίας, το σύνολο του Ακη Μάντζιου με τα βίας θα προλαβαίνει να παίρνει... ανάσα, καθώς θα παίζει περίπου ανά τρεις ημέρες. Η “Μ” σάς παρουσιάζει το πρόγραμμα του Θεού του Πολέμου, κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου, για να αντιληφθείτε πόσο απότομα αυξάνεται ο βαθμός δυσκολίας και πόσο χρήσιμο θα είναι το rotation, το οποίο θα “αναγκαστεί” να επιστρατεύσει ο Ακης Μάντζιος.

Οι “κιτρινόμαυροι” ξεκινούν τις υποχρεώσεις στις 4 Ιανουαρίου στην έναρξη του Β' γύρου (14η αγωνιστική) ταξιδεύοντας στη Λαμία, για να αντιμετωπίσουν την ομώνυμη ομάδα και τρεις ημέρες μετά υποδέχονται τον Βόλο σε εμβόλιμη αγωνιστική, ματς το οποίο διεξάγεται ημέρα Πέμπτη. Στις 11 Ιανουαρίου, η αποστολή θα μπει ξανά στο πούλμαν, για να μεταβεί στα Γιάννενα, προκειμένου να κοντραριστεί με τον τοπικό ΠΑΣ και στις 14 του μήνα δίνουν ντέρμπι στο “Κλ. Βικελίδης” για τον... πρώτο γύρο, καθώς παίζουν με την ΑΕΚ στο εξ' αναβολής της 8ης αγωνιστικής.

Το ημερολόγιο θα δείχνει 17 Ιανουαρίου, όταν ο Αρης θα δίνει αισίως το τέταρτο 90λεπτο. Δεύτερο σερί ντέρμπι, αυτή τη φορά κόντρα στον Παναθηναϊκό στο “Κλ. Βικελίδης”, για να ακολουθήσει ματς στο πλαίσιο της 2ης φάσης του Κυπέλλου, το οποίο θα διεξαχθεί στις 19, 20 ή 21 Ιανουαρίου. Παίκτες και τεχνική ηγεσία συγκεντρώνονται και πάλι στο Πρωτάθλημα, καθώς στις 23 του μήνα παίζουν κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης στην Αθήνα και τρία 24ωρα μετά υποδέχονται -εκ νέου σε εμβόλιμη αγωνιστική- την ΑΕΛ, αναμέτρηση που θα πραγματοποιηθεί ημέρα Τρίτη.

Ο... μαραθώνιος ολοκληρώνεται στις 30 Ιανουαρίου με ταξίδι στην Τρίπολη και αντίπαλο τον Αστέρα και από εκεί και πέρα το πρόγραμμα γίνεται πιο ομαλό και σε πιο νορμάλ ρυθμούς.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.