Οι εξηγήσεις του Λουτσέσκου για την τρίτη μεταγραφή που δεν έγινε

Κώστας Πετρωτός01 Φεβρουαρίου 2022

Ήρθε και με σύμφωνη γνώμη του Λουτσέσκου η απόφαση να μην γίνει και τρίτη μεταγραφή στην σεζόν. Ο 53χρονος προπονητής φρόντισε να εξηγήσει το σκεπτικό στις δηλώσεις που έκανε στο ΠΑΟΚ ΤV. 

Καταρχάς έστειλε το μήνυμα ότι νιώθει καλυμμένος στις θέσεις των επιθετικών. “Έχουμε τον Άκπομ, έχουμε τον Τσόλακ και από πίσω έρχεται ο Νέλσον Ολιβέιρα”, είπε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και στην συνέχεια άρχισε να απαριθμεί και τις υπόλοιπες παραμέτρους που καθόρισαν την στάση του ΠΑΟΚ. 

“Ενα στοιχείο είναι ότι στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου δεν είναι εύκολο να σπάνε τα συμβόλαια, ένα άλλο ότι ότι οι μεταγραφικοί στόχοι δεν βρίσκονται στην κατάλληλη ετοιμότητα και αυτό μπορεί να κοστίσει στον ποδοσφαιριστή που θα έρθει”, σημείωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε στο τέλος: 

“Ενα ακόμη στοιχείο είναι ότι τη δεδομένη στιγμή οι ποδοσφαιριστές που είναι πιο εύκολο να πάρεις, είναι εκείνοι που δεν αγωνίζονται στις ομάδες τους, οπότε υπάρχουν πολλές δυσκολίες γενικότερα”. 

Εδώ πρέπει να υπενθυμίσουμε και την θέση του Μπότο που έχει πει ότι για τον νέο ΠΑΟΚ είναι πολύ κομβική η μεταγραφική επιτελικού και δεν πρέπει να γίνει λάθος κι αυτό εξηγεί γιατί δεν έγινε εδώ και τώρα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.