Ο Γολγοθάς και η διαχείριση του Ίνγκι Ίνγκασον

Κώστας Πετρωτός23 Απριλίου 2021

Μέχρι την τελευταία στιγμή πριν η αποστολή του ΠΑΟΚ αποχωρήσει για το «Κλ. Βικελίδης», συζητιόταν η παρουσία του Ίνγκι Ίνγκασον στο παιχνίδι. Συμμετοχή του με ένεση για δεύτερη φορά μέσα σε τέσσερις μέρες μπορούσε να δημιουργήσει πρόβλημα για την συνέχεια, γι’ αυτό αποφασίστηκε ο Ισλανδός να μείνει εκτός πλάνου.

Η περίπτωσή του παρακολουθείται στενά κάθε μέρα και το Σάββατο πάλι το αν είναι παρών στο ματς με τον Παναθηναϊκό θα αποτελεί θέμα συζήτησης. 

Ο «Βίκινγκ» πέρασε έναν Γολγοθά με δέκα ματς σε 40 μέρες, τρία εκ των οποίων με την εθνική της χώρας του και πολλά ταξίδια μαζεμένα. Το γόνατό του πρήστηκε και μάζεψε υγρό από την καταπόνηση, αλλά όλες οι εξετάσεις έχουν δείξει ότι δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα. Χρειάζεται μόνο θεραπεία και ξεκούραση, μία καλή διαχείριση για να είναι πανέτοιμος και στην τελική ευθεία στην σεζόν. 

Προφανώς και για το διάστημα μέχρι το Πάσχα, αν τεθεί θέμα να προστατευθεί σε ένα ματς θα είναι με τους «πράσινους» για να παίξει κόντρα στην ΑΕΚ, στην ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.