Μακεδονικός: Ο Γκούντας στο τεχνικό επιτελείο της ανδρικής ομάδας

Metrosport Team26 Ιουλίου 2021

Η διοίκηση του Μακεδονικού βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την προώθηση του προπονητή Δημήτρη Γκούντα στο τεχνικό επιτελείο της ανδρικής ομάδας ποδοσφαίρου, σε ρόλο που εξειδικεύεται σε τρεις διαφορετικές παραμέτρους.

Ο νεαρός πλην όμως έμπειρος τεχνικός είναι ένα εκ των αρχαιότερων μελών του σημερινού προπονητικού team της Ακαδημίας και έχει καταγράψει μεγάλες επιτυχίες τα τελευταία χρόνια στα αγωνιστικά τμήματα των Κ17 και Κ16, όπως επίσης και στις Ελπίδες Μακεδονικού.

Η αγωνιστική εξέλιξη της Ακαδημίας έφερε και τη δική του υπογραφή, ενώ εξελικτική πορεία είχε παράλληλα και το δικό του προπονητικό προφίλ, υπό τη σκέπη του συλλόγου. Για τον τελευταίο, η προώθηση του Δημήτρη Γκούντα στην ανδρική ομάδα αποτελεί μια περήφανη επιλογή.

Ο Δημήτρης Γκούντας θα έχει τριπλό ρόλο: βοηθός προπονητής στο πλάι του Γιώργου Αμανατίδη και του έτερου βοηθού προπονητή, Βαγγέλη Κόντου, αναλυτής, καθώς και υπεύθυνος για την εξέλιξη των νεαρών παικτών του ρόστερ, τους οποίους θα παρακολουθεί στενά και θα συμβουλεύει διαρκώς, τόσο σε θεωρία όσο και σε πράξη. Φυσικά, ο Θεσσαλονικιός προπονητής θα συνεχίσει να εργάζεται και στην Ακαδημία.

Η διοίκηση του συλλόγου εύχεται στον Δημήτρη Γκούντα υγεία, διαύγεια, δημιουργικότητα και επιτυχίες σε όλα τα τμήματα στα οποία θα βάζει από τη νέα χρονιά την πινελιά του, αρχής γενομένης από την ανδρική ομάδα του Μακεδονικού!

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.