Ο Γκουαρδιόλα «τάπωσε» όσους... κράζουν τον Φίλιπς: «Έχει το τέλειο σώμα, τόσο sexy»

Metrosport Team29 Δεκεμβρίου 2022

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα είναι πάνω από όλα... άνθρωπος και για αυτό παρουσιάζεται πάντα πρόθυμος να υποστηρίξει τους παίκτες τους. Ακόμη και αν τα Χριστούγεννα έφαγαν λίγο παραπάνω. Το ίδιο έσπευσε να κάνει και με την περίπτωση του Κάλβιν Φίλιπς.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτυ δέχεται διαρκώς στα τελευταία παιχνίδια ερωτήσεις για την κατάσταση του διεθνούς Άγγλου χαφ ο οποίος εμφανίστηκε εκτός φόρμας μετά το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο Καταλανός τεχνικός, όμως, αντιμετωπίζει με... χιούμορ την άβολη συνθήκη, γύρω από έναν παίκτη για τον οποίο η Σίτι ξόδεψε 45 εκατομμύρια ευρώ και που μέχρι στιγμής έχει καταγράψει μόλις τέσσερις συμμετοχές.

Συγκεκριμένα, μετά το τέλος του ματς κόντρα στην πρώην ομάδα, μάλιστα, του Φίλιπς, τη Λιντς (1-3), ο Γκουαρδιόλα δήλωσε: «Έχει το τέλειο σώμα τώρα. Τόσο sexy», προκαλώντας γέλια στη συνέντευξη Τύπου και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Πέρασε το πρώτο μέρος της σεζόν εκτός δράσης, με χειρουργείο, ώστε να παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Έκανε τα πάντα για να είναι εκεί. Δεν έχει να κάνει μόνο με τη φυσική κατάσταση, πρέπει να κατανοείς τι κάνουμε εδώ, τις κινήσεις, κλπ.

Κι αυτό, λοιπόν, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Γιατί ο Ρόδρι δεν μπορεί να παίζει σε όλα τα παιχνίδια, συνεπώς θα παίξει όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Είμαι χαρούμενος, όμως, γιατί χθες ο Κάλβιν προπονήθηκε πολύ καλά και αργά ή γρήγορα θα τον δείτε να παίζει».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.