«Ο Γκουαρδιόλα πρόσφερε 100 εκατομμύρια, αλλά η καρδιά μου ήταν... αλλού»

Metrosport Team03 Ιανουαρίου 2024

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι αποκάλυψε το μεταγραφικό παρελθόν του. Ο 36χρονος Ιταλός αμυντικός, ο οποίος υπέγραψε στην Ουνιόν Βερολίνου το περασμένο καλοκαίρι, δήλωσε στη βρετανική «Sun» ότι ο Πεπ Γκουαρδιόλα τον ήθελε στη Μάντσεστερ Σίτι το 2016, αλλά αρνήθηκε να φύγει από την μεγάλη αγάπη του, την Γιουβέντους. 

«Το 2016 ήμουν κοντά στη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία πρόσφερε σχεδόν 100 εκατομμύρια ευρώ στη Γιουβέντους. Αλλά μαζί με τον σύλλογο αποφάσισα να μείνω. Υπήρξαν κάποιες συζητήσεις και το 2017, αφού η Γιούβε με έβαλε προς πώληση... Το να με προπονήσει ο Γκουαρδιόλα θα ήταν φανταστικό γιατί θα με είχε βελτιώσει κι άλλο, αλλά δεν μπορώ να παραπονεθώ», τόνισε και πρόσθεσε ότι «στην καριέρα μου έχω κερδίσει πολλά τρόπαια. Πάντα άφηνα την καρδιά μου να με καθοδηγεί, γι' αυτό έμεινα στη Γιουβέντους».

Ο Μπονούτσι αναφέρθηκε και στον Τζον Στόουνς: «Οι ποδοσφαιριστές σαν αυτόν είναι όλο και πιο σπάνιοι, είναι ηγέτης. Έχει τεχνικά προσόντα, παίζει με ευφυΐα και δύναμη. Ο Γκουαρδιόλα έχει βρει έναν τέλειο ρόλο γι' αυτόν στη Μάντσεστερ Σίτι. Κατά καιρούς κάνει μερικά λάθη όπως όλοι, αλλά έχει ακόμα χρόνο να βελτιωθεί. Ο Στόουνς έχει κάνει σπουδαία πράγματα και μου αρέσει πολύ, είναι ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στον κόσμο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.