Ο Γκαγκάτσης «κάρφωσε» Αυγενάκη για την παρέμβαση για τους Ζωσιμάδες

Metrosport Team17 Μαΐου 2023

Ο ρόλος του Λευτέρη Αυγενάκη στο να βάζει συνεχώς εμπόδια για την έδρα του τελικού κυπέλλου Ελλάδας αναδείχθηκε με λεπτομέρειες στη διάρκεια της ΓΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚαπό τον αντιπρόεδρό της Μάκη Γκαγκάτση. Όμως η περίπτωση των Ζωσιμάδων και της παρέμβασης του Υφυπουργού Αθλητισμού είναι πραγματικά αδιανόητη.
Ο Μάκης Γκαγκάτσης προχώρησε σε μία αποκάλυψη που όπως ήταν λογικό δημιούργησε αίσθηση. Ποια ήταν αυτή; Ότι ο Κρητικός πολιτικός επικοινώνησε με τον πρόεδρο της Επιτροπής του γηπέδου στέλνοντάς του το απίστευτο μήνυμα: «Πρόσεξε καλά τι απάντηση θα δώσεις.»
Η παραίνεση του αφορούσε το αίτημα της ΕΠΟ να διεξαχθεί στους Ζωσιμάδες ο τελικός Κυπέλλου και άκουσον άκουσον ο Αυγενάκης χωρίς καμία αρμοδιότητα προχώρησε σε ωμή παρέμβαση για να ακυρώσει τις όποιες πιθανότητες υπήρχαν να γίνει ο τελικός εκεί.
Τι δουλειά έχει ο Υφυπουργός Αθλητισμού να παρεμβαίνει στο θέμα της έδρας του τελικού Κυπέλλου; Γιατί άραγε έβαζε συνεχώς εμπόδια; Ποια συμφέροντα εξυπηρετεί αυτό; Υποτίθεται πώς ως αρμόδιος για τον αθλητισμό θα έπρεπε να νοιάζεται ο τελικός να γίνει με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες και, φυσικά, με κόσμο.
Εκείνος, όμως, λειτούργησε στην αντίθεση κατεύθυνση. Γνωρίζοντας τον βίο και την πολιτεία του Αυγενάκη στην τετραετία που έχει τα ηνία του Υφυπουργείου Αθλητισμού ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.