Ο Γιώργος Χατζησαρόγλου για την Γ' Εθνική και τα τοπικά Πρωταθλήματα

Metrosport Team21 Ιανουαρίου 2021

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας Γιώργος Χατζησαρόγλου μιλώντας στο ράδιο metropolis της Καβάλας για τη Γ΄ Εθνική τόνισε: «Aν τηρηθεί το πρωτόκολλο τότε σίγουρα θα έχουμε επανεκκίνηση. Αν δεν βρεθούν οι πόροι θα είναι αδύνατο να γίνει αυτό το Πρωτάθλημα». Αναφορά έκανε στο Υπουργείο Υγείας και τον ΕΟΔΥ, αν μπορεί να βοηθήσει η περιφέρεια και οι δήμοι αλλά και η Ομοσπονδία.

Ακόμη είπε: «Το ποσό που απαιτείται είναι τρεις χιλιάδες ευρώ για κάθε ομάδα, ώστε κάθε παίκτης της να κάνει ένα rapid τεστ την εβδομάδα. Θα πρέπει να βγει μπροστά η κυβέρνηση για να καλυφθούν. Είναι ανάγκη να έχουμε βοήθεια από την πολιτεία».

Την αισιοδοξία του εξέφρασε ο Γιώργος Χατζησαρόγλου για το Πρωτάθλημα της Α κατηγορίας γυναικών στο ποδόσφαιρο ότι θα πάνε πιο καλά τα πράγματα και θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις.

Για τα τοπικά Πρωταθλήματα τόνισε:

«Πέρσι δόθηκε παράταση στην αγωνιστική περίοδο. Αν δοθεί και φέτος θα είναι στο χέρι της κάθε Ενωσης είναι να συνεχιστεί κάποια διαδικασία όσον αφορά τα Πρωταθλήματα ή να έχουν το δικαίωμα αλλαγής των προκηρύξεων ώστε να τα συμπτύξουμε και να τα φέρουμε σε ένα μικρό πέρας.

Σε κάθε περίπτωση να υπάρχει η απόλυτη ελευθερία κινήσεων στις Ενώσεις πάλι με νόμο για να αντιμετωπίσουν διάφορα προβλήματα. Μιλάμε για ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και μπορεί μια ομάδα να έχει φοιτητές, εργαζόμενους και να είναι αδύνατο να αγωνιστεί. Να μπορεί να διαχειριστεί ο καθένας ξεχωριστά σύμφωνα με τα προβλήματα και την περιοχή του για το πως μπορεί να υπάρχει ποδόσφαιρο, πως μπορεί να υπάρχει πρωτάθλημα, και αν χρειαστεί να γίνουν κάποια τουρνουά. Ποτέ να μην ξεχνάμε δηλαδή ότι οι ποδοσφαιριστές είναι ερασιτέχνες»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.