Ο Γιαλτσίν καταλήγει στους «11» της Τούμπας

Metrosport Team23 Αυγούστου 2020

Δύο μέρες πριν τη μεγάλη συνάντηση του ΠΑΟΚ με την Μπεσίκτας (25/8, 21:00) και όπως είναι λογικό οι δύο προπονητές καταλήγουν στα πλάνα αλλά και τους παίκτες με τους οποίους θα αρχίσουν.

Αυτό συμβαίνει και με τον Σεργκέν Γιαλτσίν. Σύμφωνα με το TRT Spor, το αρχικό σχήμα της Μπεσίκτας για το ματς της Τούμπας έχει πάρει ήδη την τελική μορφή του στο μυαλό του προπονητή της. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ερσίν Ντεστάνογλου, τερματοφύλακας μόλις 19 χρόνων αφού και οι υπόλοιποι του ρόστερ δεν είναι πολύ πιο έμπειροι -ο Ουτκού Γιουβακουράν είναι στα 22 του.

Ο Τζερεμέιν Λενς τείνει να καθιερωθεί στο δεξί άκρο της άμυνας αφού όσες φορές απουσίασε πέρσι ο Γκοκχάν, κάλυψε με επάρκεια τη θέση. Στο αριστερό άκρο της άμυνας, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο Γιαλτσίν προσανατολίζεται στη χρησιμοποίηση του νεοαποκτηθέντα Ν'Σακαλά ενώ δεν «σπάει» το δίδυμο του Κροάτη Βίντα και του Βραζιλιάνου Ουέλιντον στο κέντρο της άμυνας.

Δεδομένης της χρησιμοποίησης του Μπόιντ δεξιά στην επίθεση, ο Ν'Κουντού θα πάει αριστερά παρότι οι Τούρκοι θεωρούν ερωτηματικό τη φόρμα του. Παράλληλα παρουσιάζονται ελάχιστες οι πιθανότητες να βρεθεί στο αρχικό σχήμα ο Αντεμ Λιάγιτς από τη στιγμή που δεν έχει καν αρχίσει προπονήσεις.

Δύο από τους τρεις παίκτες του κέντρου θα είναι ο Μένσα με τον Ατίμπα ενώ υπάρχουν αρκετές επιλογές για τον τρίτο μεταξύ των Ογκουζχάν, Νέτσιπ και Ντορουκχάν. Όσο για την επίθεση;

Είναι γνωστό ότι ο Τούρκος προπονητής ζητούσε μετ επιτάσεως σέντερ φορ όμως θα αναγκαστεί να καλύψει στο ματς με τον ΠΑΟΚ, την ανάγκη αυτή εκ των έσω. Ο Γιαλτσίν δοκίμασε τις τελευταίες μέρες τόσο τον Λαρίν όσο και τον Ουμούτ και φαίνεται ότι δεν έχει καταλήξει ακόμη στην επιλογή του παίκτη που θα βρεθεί στην κορυφή της επίθεσης.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.