Ο Φράνκε κινδυνεύει να χάσει το Ευρωμπάσκετ και ανησυχεί... ο ΠΑΟΚ

Metrosport Team12 Αυγούστου 2022

Σοβαρό πρόβλημα προέκυψε για την Εθνική Ολλανδίας ενόψει του Ευρωμπάσκετ αλλά το θέμα έχει έντονο ενδιαφέρον για τον ΠΑΟΚ, αφού αφορά στον Γιανίκ Φράνκε.

«Πονοκέφαλο» προκαλεί στην Εθνική Ολλανδίας ο τραυματισμός του ηγέτη της ομάδας Γιανίκ Φράνκε, που ενδέχεται να μην προλάβει την έναρξη του Ευρωμπάσκετ ή και συνολικά τη διοργάνωση. Το νέο απόκτημα του ΠΑΟΚ τραυματίστηκε λίγο πριν το φινάλε του φιλικού αγώνα προετοιμασίας με τη Γαλλία στην πόλη Ρουέν και αφού είχε προλάβει να σημειώσει 21 πόντους.

Ο παίκτης υποβλήθηκε σε εξετάσεις οι οποίες έδειξαν έναν αρκετά σοβαρό τραυματισμό, με τον χρόνο που απαιτείται να μείνει εκτός να είναι αδύνατον να εκτιμηθεί με ακρίβεια.

Όπως ανακοίνωσε η Ομοσπονδία μπάσκετ της χώρας, ο Φράνκε θα παραμείνει στην προετοιμασία μέχρι νεοτέρας και προς το παρόν θα χάσει σίγουρα τους φιλικούς αγώνες με Γερμανία και Λιθουανία με την κατάστασή του να επανεκτιμάται στο τέλος της άλλης εβδομάδας. Είναι λογικό στο «παλατάκι» να παρακολουθούν με ιδιαίτερη ανησυχία την κατάσταση αφού ο Φράνκε προορίζεται για να έχει τον ρόλο του ηγέτη στη νέα σεζόν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.