Ο Φερέιρα στον δρόμο του Λουτσέσκου

Κώστας Πετρωτός17 Μαρτίου 2020

Εδώ και λίγες μέρες ο ΠΑΟΚ έχει ήδη κλείσει το προπονητικό κέντρο του Χορστ για το καλοκαίρι, χωρίς πλέον να μπορεί κανείς με απόλυτη βεβαιότητα να υποστηρίξει αν η συμφωνία είναι 100% δεδομένη και για ποιο διάστημα, από την στιγμή που όλα είναι ρευστά ελέω κορωνοϊού.

Ωστόσο, όταν αποκατασταθεί η κανονικότητα στην καθημερινότητα της ομάδας θα έχει αξία η πληροφορία που καταγράφουμε: ο Αμπέλ Φερέιρα έχει ήδη εκφραστεί υπέρ της άποψης η προετοιμασία να γίνει σε δύο στάδια, όπως ακριβώς έκανε και ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Το ενδιαφέρον είναι ότι ο Πορτογάλος τεχνικός, αρχικά, δεν ήταν αυτής της λύσης, ωστόσο, το τελευταίο διάστημα εμφανίζεται υπέρμαχός της, ίσως γιατί έχει μιλήσει και με παίκτες της ομάδας και έχει πειστεί ότι δεν είναι εύκολο να κρατήσει πάνω από δύο εβδομάδες έγκλειστους σε ένα προπονητικό κέντρο καμιά 30 άντρες, οι περισσότεροι από τους οποίους έχουν και οικογένειες.

Όταν με το καλό ολοκληρωθεί η περιπέτεια και ξεκαθαρίσει και το αγωνιστικό καλεντάρι της νέας σεζόν, τότε θα επανέλθει η παραπάνω συζήτηση με συγκεκριμένα δεδομένα, τα οποία θα οδηγήσουν και στις τελικές αποφάσεις.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.